SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Resmen Açılmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye meclisinin Abdullah Gül Parkı adını uygun gördüğü Sümerpark'a spor aletlerinin de monte edileceğini belirterek, parkın henüz hizmete açılmadığından dolayı güvenlik görevlilerinin bulunmadığını söyledi.

Sümerpark olarak bilinen ve Abdullah Gül Parkı olarak ismi Belediye Meclisi'nce değiştirilen parkla ilgili basın mensuplarına bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın, "Park henüz törenle hizmete açılmadı. Kabulü de yapılmadı. Ancak vatandaşlarımız özellikle akşamları buraları doldurmaya başladı. Ben de birkaç günde bir gidiyorum ve vatandaşın ilgisini görüyorum. Vatandaş yoğunluğu olunca burada bir güvenlik sorunu olduğu bize iletildi. Birkaç zabıta görevlendirdik. Ancak yeterli olmadı sanırım. Kesin kabulü yapılmadığı ve hizmete açılmadığından dolayı buraya güvenlik görevlileri yerleştiremedik. Ancak, münferit de olsa güvenlik sorunu olunca polis aranmalıdır" dedi.

Kafeterya gibi yerlerin ihalesinden sonra güvenlik hizmetinin gündeme geleceğini söyleyen Akın, parkta spor aletleri bulunmadığı şeklindeki soruya karşılık da, "Park ve Bahçeler Müdürü'ne talimat verdim. 100 -120 dönümlük alanda batı ve doğudaki bölümlere spor aletleri koyacağız" diye konuştu.

Parkın temiz tutulması bakımından da civarda çerez satan dükkanlara, çekirdek satarken, beraberinde bir de poşet verilmesi şeklinde tebligat yaptıklarını söyleyen Başkan Cemal Akın, "Külah ile çerez verilecekse, iki külah verilecek. Boş verilen poşet veya külaha vatandaş kabuklarını koyup, çöp kutusuna atacak. Böylece etraf kirlenmekten kurtulacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız