SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Resmen Malatyaspor'da

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor’da, Hamza Hamzaoğlu dönemi resmen başladı.

Malatyaspor Kulüp İdari Binasında yapılan imza töreninde Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Akman, yönetim kurulu olarak İstanbul’da yapılan toplantı da Hamza Hamzaoğlu’nun isminin ön plana çıktığını ve yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

12 futbolcunun federasyona başvurduğu iddialarını da değerlendiren Akman, “Bunlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bize yansıyan hiçbir şey yok. Şu anda federasyona başvuran hiçbir futbolcumuz yok” yanıtını verdi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, Malatyaspor Kulübünün yaptığı teklifin kendisini gururlandırdığını belirterek, “Benim gibi bir antrenöre yönelmek, her kulübün yapabileceği bir şey değil. Ancak, internet ve gazetelerde gördüğümüz yazılar bizleri üzmüştür. Biz buraya başarı sağlamak için geldik. Tabi buraya gelirken çiçeklerle karşılanmayı da beklemiyorduk” dedi.

Hamzaoğlu, yeniliklere açık olacaklarını kaydederek, “Ben bu zorlu görevi başarabileceğim için talip oldum. Sadece ve sadece kendim için burada değilim. Malatyaspor’u bir yerlere getirmek amacıyla buraya geldik. Malatyaspor bir şehir takımı ve birlik beraberlik olursa başarılı olabiliriz. Umuyorum ki, hem keyif alacağınız hem de mücadeleci bir takım ortaya çıkaracağız. İnşallah Adanaspor maçıyla da bir çıkış yakalarız” ifadelerine yer verdi.

Hedef belirlemek için erken olduğunu belirten Hamzaoğlu, “Şampiyon olmayı herkes ister. Ama şu an için çok erken. Zaten yönetimimiz ile bir hedef belirlemedik. Bana hiçbir şeyin sözü verilmedi. En büyük artımız ise şuan ki kadromuz. Maalesef Türkiye de bazı takımlar lig sonuna kadar aynı teknik direktör ile gidemiyor. Malatyaspor’da da bu durumlar yaşandı. Önemli olan yönetimin bana olan açık tavırları. Benim içinde Malatyaspor şuan da olması gerektiği yerde. İnşallah bundan sonrası için bizde başarı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız