SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Resmi Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:57
Resmi Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da, resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. 
 
Öğretmen Evi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Ulvi Saran, 2. Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Burhanettin Aktı ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra askeri ve mülki erkan katıldı. Bayramlaşma töreninde basın mensuplarına bir açıklama yapan Vali Ulvi Saran, “Ramazan ayının sonuna geldik, bayramı kutluyoruz. Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da yine insanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularını artıracakları bir dönem geliyor. Dargınlıklar bu dönemde giderilir ve insanlar sevgi, kardeşlik ve dayanışma içerisinde birbirlerine karşı gerekli sevgi ve muhabbeti gösterir. Ben bu vesileyle tüm Malatya halkının, Türk halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.
 
2. Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Burhanettin Aktı ise, “Ramazan Bayramı’nın Türk milletinin yapısındaki yeri, anlam ve önemini herkes biliyor. İnşallah Ramazan Bayramının özellikle bu dönemde Türk milletinin beklentilerini karşılayacak bir vesile olmasını diliyorum. Milletimizin huzur içerisinde bayramı geçirmesi tek temennimdir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız