SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konukları Birlikte Karşıladılar

0
Güncellendi - 2016-07-05 22:33:07
Konukları Birlikte Karşıladılar
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valiliği, sivil toplum kuruluşları ile bazı kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, il protokolu ile birlikte konukları karşıladılar.

Bir otelde düzenlenen bayramlaşma törenine Bakan Tüfenkci'nin yanı sıra Malatya Valisi Mustafa Toprak, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AKP Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar ve Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanları, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bayramlaşmanın ardından konuşma gerçekleştiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, terörle mücadelede hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi.

Türkiye'nin terör belasından en kısa sürede kurtulacağını kaydeden Tüfenkci, "Biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak, bu beladan da o kadar kısa sürede kurtuluruz. İnşallah bu bayram birlik ve beraberliğimize vesile olur. Ben herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Bayramların birlik, sevgi ve dayanışma günü olduğunu söyleyen Malatya Valisi Mustafa Toprak ise, terörle mücadelede şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Vali Toprak konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Türkiye Cumhuriyeti geleceğe sorunsuz bir şekilde yürüyecektir. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" şeklinde konuştu.

iha- Bülten

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ, MALATYA'DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI. (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ, MALATYA'DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI. (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

valilk

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ, MALATYA'DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI. (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız