SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Resmi Bayramlaşma

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin organize ettiği resmi bayramlaşma töreni Öğretmen Evi'nde yapıldı.

Öğretmen Evi'ndeki törene, Vali Ulvi Saran, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Aleaddin Tamer Büyükkantarcıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve Mehmet Şahin, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile siyasi partilerin temsilcileri, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninde basın mensuplarına bayram mesajı veren Vali Ulvi Saran, "Tüm İslam aleminin hayırlı ve uğurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramlar dargınlıkların giderildiği, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği bir dönemdir. Dolayısıyla huzurlu ve mutlu bir bayrama erişmek toplumumuz ve milletimiz için çok güzel bir duygu. Milletimizin her zaman huzur ve esenlik içerisinde nice bayramlara kavuşmasını, sağlıklı ve mutlu olmalarını diliyorum" dedi.
2. Ordu Genel Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Aleaddin Tamer Büyükkantarcıoğlu ise, "Bayramlar en güzel duyguları birleştiren, örf, adet ve geleneklerimiz gereği ki bu ulus devlet anlayışımızın da bir gereği bir araya geldiğimiz, sevgiyle kucaklaştığımız, dargınlık ve kırgınlıkların yok edildiği, sevginin ortaya çıktığı müstesna günlerdir. Bizde bu müstesna günde aynı heyecanla Türk Silahlı Kuvvetler olarak halkımızla paylaşıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız