SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:17
Resmi Sözleşmeyi İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da Teknik Direktör İsmail Tekin, resmi sözleşmeyi imzaladı. 

44 Malatyaspor'da ilk 2 haftada alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine gidilmişti. Takımla yollarını ayıran Erkan Gültekin'in yerine tecrübeli isim İsmail Tekin getirildi.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan 44 Malatyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Cemal Akdaş, sezonu şampiyon tamamlayacaklarını söyledi.

Akdaş, takımın başına İsmail Tekin'i getirdiklerini anımsatarak, "Geçtiğimiz haftalarda takımımızı çalıştıran Erkan Gültekin'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlk 2 haftada istediğimiz sonuçları alamadık. Takımın başına Malatya futbolunun yakından tanıdığı bir ismi İsmail Tekin'i getirdik. İnşallah kısa sürede bu puan kayıplarını telafi edip, sezonu şampiyon tamamlayacağız" dedi.

44 Malatyaspor'un Yöneticisi Turgay Rüzgar ise, 44 Malatyaspor'u layık olduğu yere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Rüzgar, takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini dile getirdi.

44 Malatyaspor'da sportif direktörlüğe getirilen Zafer Sağdıç, 44 Malatyaspor'da bir dönem forma giydiğini ve takımın kaptanlığını yaptığını anımsattı.

Sağdıç, kulüp yönetimine kendisine verdikleri görevden dolayı teşekkür ederek, "44 Malatyaspor'u layık olduğu yere getirmek amacıyla görevi kabul ettim. Bunun içinde tecrübeli bir ekiple yola devam etmemiz lazımdı. İsmail Tekin hocamız bizi kırmadı ve görevi kabul etti. Böyle bir değerle hedeflediğimiz yere gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"44 MALATYASPOR'UN BAL LİGİ'NDE BİR AĞIRLIĞI VAR"

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, 2012-2013 sezonunda da 44 Malatyaspor'u çalıştırdığını anımsatarak, "44 Malatyaspor'da ilk görev yaptığım dönemde güzel bir sezon geçirdik. Sonucunda da kağıt üzerinde şampiyon olduk. 3 puanımızın silinmesine rağmen averajla o sezonu lider bitirmiştik. Fakat statü gereği hükmen mağlubiyetimiz olduğu için bir üst lige çıkamadık. O sezon çok talihsiz bir olay yaşadık. Tabi o kadar emek boşa gitti. 2014-2015 sezonu için yönetimle görüştük ve yeniden göreve geldik. Bizim ve yöneticilerimizin istekleri oldu. Görüşmeden sonra bir anlaşmaya vardık" şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, 44 Malatyaspor'un ilk 2 haftada 5 puan kaybettiğini belirterek, "44 Malatyaspor'un geride kalan 2 hafta sonunda 1 puanda olmaması lazımdı. Kaybolan bir 5 puan var. Ama ne olursa olsun 44 Malatyaspor'un gerek grupta gerekse de BAL Ligi'nde bir ağırlığı var. Ayrıca büyük bir sempatisi de var. Bu dezavantajı, avantaja çevireceğimizi düşünerek bu görevi kabul ettim. Bir bahane üretmek çalışma sistemimizde yoktur. Takımla birlikte antrenmana çıktık. Futbolcuların birçoğunu tanıyorum. Kısa bir süre oldu ama bayram arasının olması nedeniyle maç olmaması bizim için bir avantaj oldu. Biz Malatyasporluyuz ancak ikinci takımımız 44 Malatyaspor oldu. 44 Malatyaspor'da 2. sezonumuzu yaşayacağız. Onun içinde ayrı bir duygusal bağımız var. Birde hak ettiğimiz halde verilmemiş bir şampiyonluğumuz vardı. İnşallah bu sezon şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Tekin, resmi sözleşmeyi imzaladı. İsmail Tekin'in yardımcılıklarını antrenör Engin Beltekin ile kaleci antrenörü Recep Solmaz yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız