SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ressam Öğretmenler Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle "Karma Ressam Öğretmenler Sergisi" düzenlenecek.

Malatya Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ortaklığı ile 26 Kasım 2010 tarihinde İnönü Üniversitesi Sergi ve Konferans Salonu'nda Karma Resim Sergisi düzenlenecek. Sergiye, Malatya il sınırlarında halen kadrolu görev yapan tüm branşlardan ve resim sanatına ilgi duyan bütün öğretmenlerin katılabilecekleri belirtilerek, Malatya Belediyesi internet sitesinde www.malatya.bel.tr yer alan şartnameye göre hazırlık yapmaları gerektiği bildirildi.
Sergiye katılabilmek amacıyla müracaat eden eserlerle ilgili olarak İnönü Üniversitesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya Belediyesi tarafından oluşan akademisyenler tarafından ön eleme yapılacağı belirtilerek, ön elemeyi geçen eserlerin 10 Kasım 2010 tarihinde Malatya Belediyesi web sitesinden www.malatya.bel.tr duyurulacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız