SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Reyhanlı'nın 1 Numaralı Zanlısı Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:57:49
Reyhanlı'nın 1 Numaralı Zanlısı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Hatay'ın Reyhanlı İlçesindeki bombalı saldırıların bir numaralı zanlısı Nasır Eskiocak, Suriye ye kaçmak isterken sınırda yakalandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 11 Mayıs günü meydana gelen ve 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıların bir numaralı planlayıcısı olduğu gerekçesiyle aranan Nasır E. yakalandı.

Yayladağ ilçesinin Güveçci Köyü bölgesinde 3'üncü Hudut Taburu ve Hatay Polisi'nin ortak operasyonunda yakalanan Nasır E., Antakya'ya getirilerek Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmaya başladı.

Bu saldırı ile ilgili daha önce yakalanıp tutuklananlar olmuştu.

Yusuf N. ve Temir D. ise aranıyor.

SINIRDA KISKIVRAK YAKALANDI

52 kiişinin yaşamını yitirdiği saldırıların bir numaralı faili kaçmak isterken sınırda kıskıvrak yakalandı. Saldırıda 52 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir çok kişi yaralanmış ve onlarca bina yıkılmıştı.

HATAY VALİLİĞİ: O ZANLI YAKALANDI

Hatay Valiliği, Reyhanlı patlamasının baş zanlısının, Suriye'ye kaçmak isterken yakalandığını açıkladı.

Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Reyhanlı ilçesinde gerçekleşen iki ayrı patlama olayının asli faillerden olduğu değerlendirilen ve halen aranmakta olan Hatay nüfusuna kayıtlı N.E. isimli şahsın, güvenlik birimlerinin titiz ve yoğun çalışmaları sonucu 10 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında, Yayladağı ilçesinden sınırı geçmeye çalışırken yakalandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız