SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rezalete Vekil Tepkisi!

A- A+ PAYLAŞ

Erhaç Havaalanı'nda aylardır devam eden inşaat ve düzenleme çalışmalarıyla ortaya çıkan "perişanlık" tüm uyarılara rağmen devam ederken, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu bu durumu DHMİ Genel Müdürüne bizzat ileteceğini söyledi.

Havaalanı terminal genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ederken, aynı zamanda havaalanının da trafiğe açık olması nedeniyle ortaya çıkan koşullar, her gün havaalanını kullanan yüzlerce yolcuya çile çektiriyor.

İnşaat çalışmaları devam ederken, ortaya çıkan perişanlığın yolcuları en az etkileyecek duruma getirilmesi gerekirken, buna ilişkin dile getirilen tüm tepkilere karşın, "gecekondu" hizmet koşulları aynen devam ediyor.

CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, "Erhaç Havaalanı bu haliyle insanlara çile çektiriyor. İnsanlar yüzlerce metre mesafede araçlardan inip bavullarını taşımak zorunda kalıyorlar. İnsanlar için kolaylaştırıcı herhangi bir önlem alınmadığından, mıcırla kaplı yolda insanlar yükleriyle birlikte perişan oluyorlar. Malatya Havaalanı adeta çile havaalanına dönüşmüş durumda. Bu durumu, DHMİ genel müdürüne ve yetkililerine ileterek, Malatya havaalanındaki perişanlığı anlatacağım ve bu çileye son verilmesini isteyeceğim. İnşaat ve onarım çalışmaları sürdürülürken hizmete açık tutulan havaalanı çok kötü durumda." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız