SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rezil Futbol, Rezil Sonuç!'

A- A+ PAYLAŞ

2-1'lik yenilgiyi değerlendiren Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, "rezil futbol, rezil sonuç" yorumunu yaptı. Maç değerlendirmesinin yanı sıra yenilginin nedenleri ile ilgili soruları yanıtlayan Malatyaspor Teknik Sorumlusu Osman Gökhan, "taşın altına ellerini değil kafalarını koyduklarını" söylerken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Suat Kaya, çok sevinçli olduklarını söyledi.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, "Rezil bir futbol ve rezil bir sonuç. Malatya'ya yakışmadı" dedi. Karadağ, "Sorun neredeyse gerekeni yapacağız. Kimse Malatyaspor'dan üstün değildir" diye konuştu. Malatyaspor Yönetim Kurulu'nun bu akşam toplanacağı ve önemli kararların alınacağı belirtildi.

Maç sonrası Malatyaspor hocası Gökhan da, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımının deplasmanda ne şekilde oynayacağını biliyorduk ve ona göre analiz yaptık.Sonuçta tabii ki bunu teorik ve pratik olarak yaparken , sahada bunun uygulamasını yapamadık. Hücuma çıkarken kaptırdığımız toplarda, topun gerisinde rakip oyunculara yaklaşımımız bir olmayınca kontra goller yedik. Burada söyleyecek fazla bir şey yoktur. Sonuçta 2-1 mağlubuz.Tüm taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Bunun telafisini Sakarya'dan 3 puan alarak inşallah yapacağız."

Gökhan, "Futbolcular acaba parasal konulardaki sıkıntı nedeniyle mi kendilerini maça veremiyorlar?" sorusunu "Arkadaşlar o konular beni ilgilendirmiyor.Ben sadece Malatyalı olarak, Malatyalı teknik adam olarak taşın altına elimizi değil, kafamızı koyduk. Bu yönde de elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. İdari konular beni direk beni ilgilendirmiyor. Sorunun muhatabı ben değilim." diye yanıtladı.

Teknik Sorumlu Gökhan, Gökhan Caba ve bazı futbolcuların "oynamadıkları" iddiasını içeren bir soruya ise "Ben kesinlikle Malatyaspor formasını giyecek olan herkes elinden geleni yapıyor. Yapmayan olursa ne gerekirse bizler burada yaparız. Sonuçta biz Malatyalıyız. Malatyaspor'un teknik direktörüyüm. Buna da izin vermem ve verdirmemde." yanıtını verdi.

GAZİANTEP CEPHESİ..
Gaziantep B.Belediye teknik direktörü Suat Kaya ise şunları söyledi:

"Geçen hafta sahamızda beraberlikle ayrılmıştık. Bu maçta 2 kez öne geçtiğimiz maçı kazandık. Çok sevinçliyiz. Galibiyet için bir seri yakalamak istiyoruz. Malatyaspor'da genç bir takım bizde genç takımız. Tabii Malatyaspor'da Allah kimseye vermesin oyunun hemen başında kalecinin ve bir oyuncunun sakatlanmasıyla teknik hoca 2 oyuncu birden değiştirmek zorunda kaldı. Her iki takımda genç bir takım. Bu takımların arkasında durulması gerekiyor."

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız