SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ricam.. Bunlara Dikkat Edin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:10
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında 7 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili bir takım uyarılarda da bulundu.  Seçimlerin barış içinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını söyleyen Vali Kamçı, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerini de bu çalışmalara katkıda bulunmaları yönünde uyardı.

Seçimlerin bir şölen havasında geçmesini istediklerini vurgulayan Vali Kamçı, şunları söyledi:

“Hepinizin bildiği gibi 7 Haziran’da seçimler var. Bizler bununla ilgili geniş çaplı toplantılar yaptık ve yapıyoruz. Önümüzdeki Salı günü de siyasi partilerin başkanlarıyla toplantı yapacağız. İlçelerde kaymakamlarımızın başkanlığında da toplantılar yapılacak. Amacımız, seçimin bir şölen havasında ve siyasi partilerimizin karşılıklı anlayış- hoşgörü içeresinde, emniyet, jandarma gibi kolluk kuvvetlerimizle hiçbir sürtüşmeye mahal vermeden seçimlerin yapılmasını sağlamak.  İşte bu toplantı da bunun alt yapısını sağlamaya yönelik bir toplantı olacak. Birbirlerinin haklarına saygı göstererek bayraklarını ve afişlerini asmaları için gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyeceğiz. Merkez ve ilçelerde de siyasi partilerin kamu kurum ve kuruluşlarında istenilen her şeyde onlara yardımcı olacağız. Sizlerden ricam bunlara dikkat etmeniz.  Önümüzdeki günlerde ilçelere,  siyasi partilerden ziyaretler olabilir. Kamu kurum ve kuruluşlarına siyasi partilerin ziyaretleri olabilir. Bu ziyaretlerde hiçbir sakınca yoktur.  Ev sahibi olarak bu ziyaretlerde misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Seçimlerde vatandaşımızın hür iradesinin sandığa yansıması için gerekli tüm tedbirleri alacağız. Hiçbir baskı olmaması için bizler kamu kurumları olarak elimizden geleni yapacağız.  Kamu kurumlarından seçimle ilgili değişik talepler olabilir. Sizlerden ricam bu talepleri yasal çerçevede yerine getirmeniz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız