SON DAKİKA
SON DEPREMLER

RİSKADER Konseri

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:53
RİSKADER Konseri
A- A+ PAYLAŞ

 Risk Altındaki Çocukları Kültür ve Sanatla Geliştirme Derneği (RİSKADER) tarafından gerçekleştirilen konser ve tiyatro etkinliği beğenilerek takip edildi.

RİSKADER Başkanı Tuğba Erşan Bayhan, “Sosyal destek Projesi (SODES) kapsamında yürütmüş olduğumuz ‘Kültür ve Sanat Merkezi’ projemizin ne kadar verimli geçtiğini anlatan konser ve tiyatro etkinliğimiz seyirciler tarafından çok beğenildi. Ömer Konakçı’nın yönetimindeki ‘Komedi Tükanı’ adlı doğaçlama tuluat oyun seyircileri kahkahaya boğdu. Koro şefliğini Hüseyin Göçer’in yönettiği Malatya Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu ve RİSKADER Derneği öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan ekip unutulmaz bir gece yaşattı. Söyledikleri şarkı ve türküler salondaki davetlilerin beğenisini kazandı. Konserin sunuculuğunu Gamze Şeker yaptı. Türk musikisinin unutulmayan eserlerinin seslendirildiği konsere, Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, İl Dernekler Müdürü Raşit Özmen ve eşi, Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü yetkilileri, çeşitli sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri ve çok sayıda musiki sever katıldı” dedi.

Program sonunda Koro Şefi Hüseyin Göçer’e Kültür Müdürü Derviş Özbay tarafından çiçek takdim edildi. Ayrıca proje kapsamında okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere sertifikalarını İl Dernekler Müdürü Raşit Özmen ve diğer ilgili ve yetkililer takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız