SON DAKİKA
SON DEPREMLER

RIŞVAN DER'de Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:50:53
RIŞVAN DER'de Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Rışvan Derneği (RIŞVAN-DER) genel kurulunu yaptı. Kuruluşundan beri derneğin başkanlığını yürüten Topsöğüt Eski Belediye Başkanı İsmet Çelik, görevi Mehmet Haskul’a bıraktı. 

RIŞVAN-DER Kongresi, derneğin Miraç İş Merkezi’ndeki toplantı salonunda, kalabalık bir topluluğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Malatya RIŞVAN-DER Kurucu Başkanı İsmet Çelik açış konuşmasını yaparak kongreyi başlattı. Altı yıldan bu yana başkanlık yapan İsmet Çelik yaptığı konuşmada “Derneğimiz temelde bir akraba topluluğundan oluşuyor. Altı yıldır faaliyet gösteriyor. Bu dernek sayesinde Rişvan Topluluğunun tanıtımı yapıldı ve varlığı anlatıldı. Derneği gençleştirmek istedik. Benden sonraki adayımız Mehmet Haskul beyle devam edeceğiz. Biz kurucular ve danışma grubu olarak her türlü desteğimizi toplumumuza ve derneğimize vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yapılan genel kurulda yeni yönetim seçildi ve dernek başkanlığına iş adamı ,Mehmet Haskul oy birliği ile seçildi.

Başkan Haskul, yaptığı konuşmada, “Siyaseti bırakarak geldim. Bundan sonraki süreçte ben ve yönetimim tüm imkanlarımızla ve sizlerin desteği ile üyelerimize, toplumumuza, gençliğimize, kentimize faydalı olacak birçok projeye imza atacağız. Derneğimiz bundan sonra da bir kültür ve sosyal dayanışma merkezi olmaya devam edecektir, “gençliğimiz geleceğimizdir” şiarında olacağız, gençlik faaliyetlerini çoğaltacağız, eğitim öğretim süreçlerine ciddi katkılar sunacağız. Bu kapsamda gerek orta öğretim gerek üniversiteli gençlerimizin eğitim ve öğretim süreçlerini destekleyecek faaliyetlerde bulunacağız, bu süreci burslar ile taçlandıracağız “dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız