SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rışvanlılar Biraraya Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Rışvanlılar Derneği yönetimi, kahvaltıda bir araya geldi.

Çevreyolu MATİM İş Merkezi'nde bulunan dernek binasında gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında konuşan Rışvanlılar Derneği Başkanı İsmet Çelik, 52 kurucu üye tarafından kurulan dernekleri bünyesinde Rışvan Aşireti'ne mensup, Alikanlılar, Birimşallılar, Gellerliler, Gülümuşağlılar, Hıdırsorlular, Karaçorlular, Kutanlılar, Mamurekliler, Mamsurlular, Molikanlılar ve Taşikanlılar olarak bilinen kabileleri bulundurduklarını ifade edip, birlik ve beraberlikten yana olduklarını vurguladı.

Rışvanlılar Derneği Basın Sözcüsü Ali Yalçın ise Rışvan ailesinin birçok kollardan oluştuğunu ifade edip, Malatya'ya artı değer kazandırmak için bir araya geldiklerini söyledi. Yalçın, ailelere eğitim öncelikli olmak üzere katkı sunmak için Rışvanlılar olarak bir araya geldiklerini dile getirip, gelişen Türkiye şartlarında toplumun daha ileri gitmesi için çaba göstermek olduğunu vurguladı. "Demokratik açılım konusunda da kendimize ne düşüyorsa, kanun ve nizamlar çerçevesinde katkı vereceğiz" diyen Ali Yalçın, dernek olarak sosyal ve kültürel faaliyetler de düzenleyeceklerini kaydetti.

Son olarak konuşan Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyesi emekli Albay Ali Dağdelen de, "Demokratikleşme ve sivilleşmenin en önemli esası örgütlü olmaktır. Örgütlü toplum, demokraside önemlidir. Bizler de değişik kimliklerde olsak dahi, bir araya gelip örgütlü olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız