SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rışvanlılar G.Antep'te Toplanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:08
Rışvanlılar G.Antep'te Toplanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Rışvanlılar Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ali Avcı, uluslararası boyuta ulaşan bahar şenliklerinin 7.'sini 5 Mayıs tarihinde yapacaklarını söyledi. 

Başkan Avcı, yaptığı açıklamada yapacakları Uluslararası Geleneksel 7. bahar şenlikleri hakkında bilgiler vererek, "Yoğun talebin olduğu şenliklerimizi bu yıl Gaziantep’in Araban İlçesi Gece Höyüğü mezrasında yapacağız. Geçtiğimiz yıllarda 18 ilden fazla ve 2 ülkeden konuklarımızın katılımı olmuştu. Bu yıl katılımın daha çok olacağını tahmin ediyoruz. Halkımız başından beri verdiğimiz mesajı doğru algıladı. Birlikte rahmet desturuyla yola çıktık. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için çabalamaya devam edeceğiz. Birbirinden kopan ailelerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Derneğimiz kurulduğu günden bu güne her geçen gün aileleri bir araya getirerek, bir bayram havasında buluşturuyor. Bu şenliğimize de tüm halkımızı davet ediyoruz. Katılımlarla birlikte rengarenk bir şenlik olacağını düşünüyoruz" dedi.

Siyasetten uzak bir yapılanma içinde olduklarını da ifade eden Avcı, "Biz herkese eşit mesafede duruyoruz. Daha öncede söylediğim gibi amacımız bu büyük aileyi bir araya toplamaktır. Bu aileye yakın olan herkesi aramızda görmek istiyoruz. 5 Mayıs tarihinde yapacağımız Uluslararası Geleneksel 7. bahar şenliklerine herkesi bekliyoruz. Etkinliklerimiz sabah saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılacaktır. Etkinliklerimize özellikle Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş, Batman, Konya, Karaman, Muğla, İstanbul ve Ankara 'dan büyük katılımlar bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız