SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ritm Müzik Grubu'nun Konseri

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:33:37
Ritm Müzik Grubu'nun Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Umutlarımız Yeşersin Projesi' kapsamında kurulan Ritm Müzik Grubu tarafından Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü kapsamında konser verildi. 

Çocuk Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında ekonomik durumları zayıf, dezavantajlı gençlerin suça sürüklenmesini önlemek amacıyla 14-17 yaşındaki 16 kız çocuğundan oluşturduğu müzik grubu, Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

Birbirinden güzel türkülerle, etkinliğe katılanlara muhteşem bir gece yaşayan müzik grubu, konser sonrası büyük alkış aldı. 

-Tiyatro oyunu sahnelendi-

Ritm Müzik Grubu'nun konserinin ardından Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Deniz Yıldızları Projesi kapsamında "Umutlar Solmasın" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. 

Umut Sarıaslan'ın yazdığı, Ömer Konakçı'nın yönettiği "Umutlar Solmasın" adlı tiyatro oyununda aile içi şiddetin çocuklar üzerindeki etkisi ve zararlı madde kullanımının açmış olduğu yaralar anlatıldı. 

Konser ve tiyatro oyunu, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karlı da izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız