SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rızacı Değil, İtirazcı Olmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:59
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'da vatandaşlara hep güneşin batışının izlettirildiğini ifade ederek, "İnşallah onlar batan güneş, bizde doğan güneş olacağız" dedi.

Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Malatya'nın itiraz etme zamanının geldiğini ifade eden Kazancıoğlu, "Bizler sonuç odaklı insanlarız. Sizler gibi hakkımızı arıyoruz. Malatya'ya böyle insanlar lazım. "Elimizden geleni yaptık kardeşim" diyerek, bir kenara oturmamalıyız. Razıcı ve rızacı değil, itirazcı olmalıyız. Malatyalı itirazı öğrendiği müddetçe daha iyi olacaktır. TÜİK verilene göre engelli vatandaşlarımızın en yoğun yaşadığı yer Malatya. 69 bin 480 engelli vatandaşımız yaşıyor. Bu hakikaten ciddi bir rakam. Bu Malatya'nın belirleyici bir kesimi. Bu anlamda bizim engelli vatandaşlarımıza yönelik çok güzel projelerimiz var. Bunun yanında belediye başkan yardımcılarımdan birisi de engelli bir vatandaşımız olacak" diye konuştu. 

"SADRAZAM'IN "S"Sİ YOK"

Kazancıoğlu, Malatyalıların hiçe sayıldığını ifade ederek, şunları söyledi: "Yüzde 80 oy aldığı mahalleye hiçbir şey vermemiş ki size ne versin? İzollutepe, Taştepe, Melekbaba, Kiltepe Mahallelerinden yüzde 80 oy almış. Ama 80 kuruşluk hizmet etmemiş. Adamın düşüncesi; "Birisi ceketimi koysam kazanırım, diğeri de paltomu koysam kazanırım" diyor. Kendi oturduğu sokağın adını Sadrazam Sokağı koymuş. Padişah Ankara'da, o da burada Sadrazam. Böyle bir saygısızlık olabilir mi? Birileri beni aradı, "Benim haberim yok" demiş. Sen sabah akşam evine gelmiyor musun? Hiç mi bakmadın? Sadrazam sokağı, bu ne kadar iddialı bir cümle. Adamda Sadrazam'ın S'si yok. Bir takvim yapmış, "Malatya büyükşehir oldu, çok güzel hizmetler yapacağız" yazmış. Takvim Kasım ayında matbaada basılmış. Dur bir bakalım sen aday olacak mısın? Hadi aday oldun, kazanacak mısın? Bu bırak paltoyu, "Adımı görseler oy verirler" diyor. Bu Malatyalıyı hiçe saymaktır. İnşallah Malatyalı itiraz hakkını kullanır."

"MALATYA BÜYÜMÜŞ AMA HİZMET GELMEMİŞ"

Malatya'nın hizmet almadığını öne süren Kazancıoğlu, "Malatya büyümüş ama maalesef gelişmemiş. Şehirde oturuyoruz ama şehirli değiliz. Malatya'ya "Şunu yaptık, bunu yaptık" diye yazlılar asıyorlar. Ama "Ben dürüstüm, ben temizim" diyemiyor. Halbuki dürüst ve temiz olmak bir mecburiyettir. Adam "Ben düzgün yönettim, dürüstüm" diyemiyor. Hep güneşin batışına dair resimler koymuşlar. Güneşin doğu resimleri, batışından daha güzeldir. İnşallah onlar batan güneş, bizde doğan güneş olacağız" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ise, Kazancıoğlu'na 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. 

Koyun, ziyaretinden dolayı Kazancıoğlu'na teşekkür ederek, "Güzel bir amaçla yola çıktığınızı biliyoruz. Halkımızın teveccühü ile göreve gelirseniz, verdiğiniz sözleri yerine getireceğinize inanıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız