SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rize Başkanından Trabzon'a Salvo

0
Güncellendi - 2017-06-04 01:09:35
Rize Başkanından Trabzon'a Salvo
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u penaltı golüyle 1-0 mağlup etse de Bursaspor’un Trabzonspor’u 2-1 mağlup etmesinden dolayı küme düşen son takım oldu.

Trabzonspor taraftarı ile Rizespor taraftarı arasındaki dostluğun Trabzonspor’un Bursaspor karşısında karşılaşmayı kaybetmesiyle bozulduğunu dile getiren Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, “Futbolda bunlar oluyor, kazandığımız halde düştük. Bunun tabii böyle olması üzücü, bir komşu tarafından. Hakikatten bu şehir unutmayacak bunu. Yenilir normaldir, Trabzon yenilmez değil ama bu tesadüf biraz fazla oldu. Üstümüzdeki iki rakibe de kendi evinde yenilmesi, bu şehir bunu unutmayacak bu unutulacak bir şey değil. Ben çok emek verdim sporda dostluğa iki şehir arasında, geliştirmek için yapmadığımda kalmadı ama benden de paydos. Sporda dostluk bir daha da olmaz, düzelmez. Ben düzeltmeye çalıştım, o kadar şey oldu sustuk ama değmezmiş, gerekte yok. Bizim yarışımıza karışmaması lazımdı. Komşuysan eforunu vereceksin. Bizim rakibimizin oyununa bir baksınlar” ifadelerini kullandı.

Rize, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Eray (6 yıl önce)
    Başkan efendi dün siz Kümeye giderken a spor da 2006 da Denizlispor'da oynayan levent kartop vardı ve 2006 olayına değindi bizde çok geriden gelmistik ve son maç ligde kalmıştık dedi sizin takım işte o leventin takımına maçı vermişti o zaman delikanlılık yapsanız bu gün bunlar başınıza gelmezdi sizin gibi lige yakışmayan bir kaç takım var onlarda gidecek beraber renkli grublara kadar gidersiniz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Trabzonspor sizin gibi Kendini birşey sanan bir takımın kalmasını istemedi diyelim Trabzon'a ayak bağından başka birşey degildiniz , 11 yıl öncesine baktığımızda malatyanın rakiplerine kaybetmiş bir Rize vardı ama biz sizin kadar konuşmadık malatya haberde yayınlandığı için okudum ve yorum yaptım herkes ettiğini çeker,
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    etme bulma dünyası herkes yaptığını çekecek malatyaspora yaptığınızı hatırlayın
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaspor (6 yıl önce)
    beter olun.2006 da malatyaspor küme düştüğünde sizin denizli ile yaptığınız maçı kimse unutmadı.inşallah oradan da 2.lige 3.lige kadar düşersiniz.
    0
    0
    Yanıtla