SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Robin, Donald ve Vidar da Antrenmanda

0
Güncellendi - 2020-06-03 00:03:04
Robin, Donald ve Vidar da Antrenmanda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde kalan 8 maçı oynamak için hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulunun Süper Ligin 12 Haziran'da yeniden başlayacağını açıklamasının ardından 11 Mayıs'ta Malatya'da toplanan sarı siyahlı takım, hazırlıklarına start vermişti. İlk kovid-19 testi negatif çıkan Malatya ekibi, ikinci testte bir oyuncusu ile kulüp çalışanında pozitif vakaya rastlanmasının ardından antrenmanlarını durdurma kararı aldı. Üçüncü testte ise çok sayıda oyuncusunda pozitif vakaya rastlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor, dördüncü testi bekledi.

Sarı siyahlı takım, üçüncü testleri pozitif çıkan oyuncuların, dördüncü testlerinin negatif çıkması üzerine antrenmanlarına kaldığı yerden devam etti. Sarı siyahlılar, hazırlıklarını gruplar halinde sürdürdü.

Yurt dışından geldikleri için karantina altına alınan ve takımda pozitif vaka çıkması nedeniyle ara verilmesi nedeniyle antrenmanlara çıkamayan ön libero Robin Yalçın, orta saha oyuncusu Mitchell Donald ve forvet oyuncusu Vidar Örn Kjartansson da antrenmanda yer aldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 27 ve 28.hafta maçlarını sahasında oynayacak. 27.haftada 13 Haziran Cumartesi günü Kasımpaşa'yı, 28.haftada ise 20 Haziran Cumartesi günü Göztepe'yi konuk edecek olan sarı siyahlılar, bu iki karşılaşmadan istediği sonuçları alarak tehlike hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bayram yekdeş (3 yıl önce)
    Bu takım küme düşmez
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (3 yıl önce)
    10 maçta 1 beraber lik çıkaran takım oda çok zorlanarak şansa. Nasıl olacakta 4 galibiyet alsın 1 tane galibiyet alsın oda yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Maça 10 gün kalmış , daha yeni antrenmana basliyan ilk 11 futbolcuları var. Nereden kimden maç alacaklar. Bir tane işe yarar topçu mu var . Hoca da çıkıp oynayamayacagina göre , bu takıma morinhoyu getirsen boş... Elimize sağlık. Kesin düştük . Daha burda demagoji yapmaya gerek yok. Topçular bir an önce sözleşmelerinin gereğini yerine getirip gitmeye çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kemal kardeş halen rüya görüyor.ikinci yarıda sadece 1 puan alabilmiş,sahada varlığı bile belli olmayan bitmiş tükenmiş bir takımla hangi 4 maçdan galibiyet alıyorsun.gerçekler gün gibi ortadayken hayal aleminde atıp tutmaya ne gerek var.keşke 4 galibiyet alsakda ben yanılsam.daha mutlu olurum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (3 yıl önce)
    İlk iki maç çok önemli. Bu karşılaşmalardan en az 4 puan ( Kasımpaşa dan 3 puan Göztepe den de en az 1 puan ) alırsak ligde kalırız gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakamoz (3 yıl önce)
    Önümüzdeki 5 maçta 9 puan alirsak çok büyük ihtimalle ligde kalırız diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    5 maçı içeride oynayacağız bu maçlardan sadece sahamızdaki maçlardan 4 maçı alsak bile ligde kalma ihtimalimiz %99 olur. Küme de kalma mücadelesi veren Diğer takımların fikstürleri daha kötü.Yani bu kadar saçma sapan İşleri yaşayan bu takım halen Şu anda halen ligde kalabilecek en şanslı takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Polat (3 yıl önce)
    Zaten iki maç kendi evimizde bu iki maçı alırsak Bizim için lig şekillenir oyunculara bir güven gelir inşallah öylede olacak takıma başarılar diler koravurus illerinden dolayı tüm camiaya geçmiş olsun Mustafa Polat Yüreğir darendeliler dernek başkanı Adana Adana'dan selamlarimizla
    0
    0
    Yanıtla