SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Robot Uygulamaları” Kursu Açıldı

0
Güncellendi - 2016-10-06 12:10:20
“Robot Uygulamaları” Kursu Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) Kursları kapsamında “Robot Uygulamaları” kursu açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı Sanat Merkezi’nde başlatılan “Robot Uygulamaları” kursuna 25 kişi kayıt yaptırdı. Robot yapımı ve bilgisayarlı kodlama eğitimi ile kursiyerlerin elektronik ve mekanik alanda kendilerini geliştirmelerine imkan verilecek.

Halk Eğitimi Müdürlüğü ile işbirliği halinde açılan “Robot Uygulamaları” kursu, yaklaşık 3 buçuk ay sürecek. Eğitimler sonrası katılımcılara belge verilecek olan kurs kapsamında ayrıca üretilecek robotlar meraklılarının incelemesine sunulacak. Elektrik-Elektronik Mühendislerinin eğitim verdiği kurs sonunda katılımcılara Milli Eğitim onaylı belge verilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Çöpçü44 (7 yıl önce)
    Bazı insanlar, basit yüzeysel düşünme yapısına sahip oldukları için, düşüncesiz ve boş konuşurlar.Tenekeden çok ses çıkar;umarım özetlemişimdir.Anlayana veSSelam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur ÖZGÜL (7 yıl önce)
    Sanat sokağı Belediyenin takdirle karşıladığım çalışmalarından,artık çocuk ve gençler için bilim köyü kurmasını bekliyorum.foto da Müh.Gökhan yıldırımı gördüm. Bence Malatya için değer.Sen varsan hiçbir şey imkansız değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Ağzına Sağlık Murat Dadaş Vesselam . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Büyükşehir robot kursu açacağına, sorumluluk alanı olan Çevreyolu ve ana caddelerdeki trafik ışıklarının yoğunluk zamanlarına göre yanıp sönme meselesini halletse daha iyi değil mi?, 12 yaşında bir Japon çocuk getirsen Çöşnük ten Hekimhan Sivas yol ayrımına kadar olan güzergaha öyle bir yeşil dalga yapar ki trafik aksamadan devam eder. Nerdeeeeee. Bizimkiler Şeker önünde bulunan ışıkları okullar tatilken bile devre dışına almaktan acizler.... VeSSelam....
    0
    0
    Yanıtla