SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rögar Kapağı Hırsızı Kovalamaca Sonucu Yakalandı

0
Güncellendi - 2018-09-22 04:33:33
Rögar Kapağı Hırsızı Kovalamaca Sonucu Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kamyonetle rögar kapağı çalan 2 şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalama sonucunda 1 şüpheli yakalanırken diğeri kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, 23.00 sıralarında TOKİ konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi’nde,  bir kamyonet ile cadde üzerindeki rögarların demir döküm olan kapaklarının çalınmakta olduğu ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Polisi farkeden şüpheli kamyonetin sürücüsü ve yanındaki şahıs, polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kent merkezindeki cadde ve sokaklarda yaklaşık 20 dakika boyunca trafik için tehlike yaratan ve çok sayıda polis ekibini arkasına takarak kaçan 2 şüphelinin içinde bulunduğu kamyoneti polis ekipleri Uçbağlar Mahallesi Kitap Sokak’ta sıkıştırdı. Bunun üzerine araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan araç sürücüsü M.B. (23) yakalanarak gözaltına alınırken diğer şüpheli kaçmayı başardı.

10'a yakın rögar kapağının bulunduğu araç polis merkezine çekilirken polis ekipleri kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Elif (5 yıl önce)
    Adamlar yıllardır oranın parklarindaki salincaklardan tutun da yere çimentoyla sabitlenmis cop kutularını bile söküp çaldılar. Şimdi sıra rögarlara gelmiş demek ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Eee normal.Şehirde bu kadar kamyonet var. ne kontrol var ne siz ne yapıyorsunuz diyen var.Onlar da karışan görüşen olmadığı için kafalarına göre takılıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    şu hurda araçlarla şehirde fink atalara dikkat edimeli kafalarına yolun kenarındaki kartonları alıp aracın arkasına sallıyorlar zaman gelir karton alıyoruz ayağına mal alır ürün eşya alır giderler..ayakta uyuklamayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • yerlisi (5 yıl önce)
    3 ay sonra dışarıda gezer polisin çabasına yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    logar kapaklarını satın alan birileri olmasa çalamazlar onu öncelikli araştırılması lazım yoksa bunlar gibi çok hırsız türer
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (5 yıl önce)
    İnderesi TOKİ yolundaki bütün rogar kapakları iki gün önce çalındı.Atık toplama adı altında geneli hırsızlık yapıyor.Dükkanının önüne tabela bile birakamiyoruz.Şunlara bir çözüm bulunur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (5 yıl önce)
    Bu kapaklari hırsızlardan satın alanlarda bulunsun onlarda suç ortağı birlikte cezalandirilsin şayet ceza verilecekse
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Bu da sana kapak olsun
    0
    0
    Yanıtla