SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Roma'da Aşk Başkadır

0
Güncellendi - 2016-03-11 03:05:51
Roma'da Aşk Başkadır
A- A+ PAYLAŞ

New York'ta bir üniversitede hocalık yapan Maggie (Sarah Jessica Parker), ergen kızı Summer (Rosie Day) ile arasındaki kopukluğu giderebilmek için İtalya'da, gençliğinde zaman geçirdiği Toscana'daki bir kasabada anne-kız tatil ayarlar. Burada bir zamanlar sevgilisi olan ancak uzun zamandır görüşmediği Luca (Raoul Bova) ile karşılaşır. Luca, 80 yaşındaki annesi Carmen ile yaşamaktadır. Bu tatilden hiç hoşlanmayan Summer, Roma'daki eski aşkının yanına gitmeyi kafasına koyan yaşlı Carmen'i de yanına alarak Luca'nın arabasını kaçırır ve Roma'ya doğru yola koyulur.

Vizyon Tarihi: 11 Mart 2016

Yapımı : 2015 - ABD

Tür : Komedi

Süre: 90 Dak.

Yönetmen : Ella Lemhagen

Oyuncular : Sarah Jessica Parker , Raoul Bova , Rosie Day , Claudia Cardinale , Paz Vega

Senaryo : Cindy Myers , Josh Appignanesi

Yapımcı : Monika Bacardi , Andrea ıervolino

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız