SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rozetini Çalık Taktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:16
Rozetini Çalık Taktı
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir’de MHP’li Belediye Meclis Üyesini partiye geçirmesinin ardından bu kez Arapgir ilçesinde MHP’li Belediye Meclis Üyesini AKPi yaptı.

Beraberindeki partililerle birlikte Arapgir ilçesini ziyaret eden ve esnafları tek tek işyerlerine girerek ziyarette bulunan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada MHP’li Arapgir Belediye Meclis Üyesi Ramazan Erdem’i de ziyaret etti ve AKP’ye davet etti.

AKP’ye geçmeyi kabul eden MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ramazan Erdem’e AKP rozetini takan Çalık, “Arapgir Belediye Başkanımız ve Büyükşehir belediye Başkanımız Arapgir ilçemize önemli hizmetler veriyor. Aynı zamanda AK Parti hükümetleri Arapgir ilçemize çok önemli hizmetler getirdi. Arapgir ilçemize hizmetlerimiz dün olduğu gibi bugün ve yarında devam edecektir. Her dönem AK Parti’ye destek veren Arapgirli hemşerilerime teşekkür ediyorum. 1 Kasım’da da Arapgirli hemşerilerim istikrardan ve huzurdan yana oyunu kullanacaktır ve AK Parti’nin iktidarına desteğini sürdürecektir” dedi.

Çalık, Doğanşehir ilçesine yaptığı ziyarette ise MHP’li Doğanşehir Belediye Meclis Üyesi Neşet Karakuş’a AKP rozetini takmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız