SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ruh Güzeli' Esnaflar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu tarafından Nisan ayında başlayan ve halen devam etmekte olan “ Ruh Güzelliği” yarışmasının Temmuz ayı bölümünde seçilenler esnaflardan oldu.

Kent Konseyi'nden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Ruh Güzelliği yarışmasında Temmuz ayı Ruh güzeli olarak seçilen esnafları Esnaf Kredi Kooperatif Birliği Müdürü İbrahim Yetkinler, İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu Temsilcisi Rukiye Özmarasalı yerlerinde ziyaret ettiler.

İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu Temsilcisi Rukiye Özmarasalı Nisan ayında başlatmış oldukları bu proje ile insanlarda farkındalık uyandırmak istediklerini vurguladı.

“Güzelleri İçimizden Seçiyoruz”
İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubunun başlatmış olduğu Ruh Güzelliği yarışması ile insanlara asıl güzelliğin ruhta olduğunu ispatlamaya çalıştıklarını söyleyen Özmarasalı; “ Biz güzellerimizi içimizden seçiyoruz. Şuna inanıyoruz ki içimizden güzeli seçmek kendimize sahip çıkmaktır.” dedi

Bakırcılar Çarşısı Esnafının Ruh Güzeli İsmet Amca Oldu
Temmuz ayı güzellerinin Bakırcılar esnafından Kalaycı ustası İsmet Demirhan ve tuhafiye mağazası işletmecisi Ayşegül Uğrar olduğunu söyleyen Özmarasalı, yüreğin derinliklerine bakılarak ulaşılan ruh güzellerinin insanlara umut verdiğini ve örnek olduğunu belirtti.

İnsana yakışanın insanlığa ve topluma hizmet etmek olduğuna işaret eden Rukiye Özmarasalı Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu olarak bu inanç ve heyecan ile bundan sonra da projenin devamının getirileceğini söyledi.

İstenilen Noktaya Varmanın Ön Koşulu İyi ve Güzel Davranış
Ruh güzeli olarak seçilen Bakırcılar Çarşısı Esnafı İsmet Demirhan Kent Konseyi Genel Sekreterliği ve Esnaf Kredi Kooperatif Birliğine teşekkür ederek: “ İyi ve güzel davranışla istenilen noktaya çok rahat bir şekilde ulaşılır” dedi.

Tuhafiye Mağazası işletmecisi Ayşegül Uğrar ise yarışma kapsamında yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür etti.

Temmuz Ayı Malatya Ruh Güzelleri olarak seçilen esnaflara Kent Konseyi Genel Sekreterliği ve Esnaf Kredi Kooperatif Birliği tarafından plaket ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirilirdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız