SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ruhlarını İncitmeyin!'

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanı Ömer Ekici, 12 Eylül'de idam edilen "ülkücü ve solcu gençler üzerinden referanduma oy devşirmeye çalışanlar" olduğunu bildirdi ve bunu "siyasi ahlaksızlık" olarak değerlendirdi.

MHP İl Başkanı Ekici, düzenlediği basın toplantısında "özetle" şöyle dedi:

Kutsal bir davası yok, kutsal davası için çile çekmiş, idama gitmiş arkadaşı yok , işkenceden geçerken; riyakârlığı , değil, gömlek değiştirir gibi dava değiştirmeyi değil, şehadeti seçerek ; ser verip sır vermemiş, dava arkadaşları yok, Hayatı , kutsal değerleri istismarla geçmiş ve her fırsatta bu çizgilerden varlığını muhafaza ederek; siyasette tutunmaya devam eden,

Son olarak; idam edilen ülkücü ve solcu gençler üzerinden, referanduma oy devşirmeye çalışan ..bir tehdit ve tehlikeyle Türk milleti karşı karşıyadır. Ülkücü hareketin sembollerine, fikrine, mücadelesine, başbuğuna , liderine, öteden beri büyük kin ve nefret duyduğu bilinen birinin;

Ülkücü şehidin mektubunu okurken dahi, ‘’ Milliyetçilik ve Allah davası ’’ dediği ,bazı bölümleri atlayarak okumayı tercih etmesi, ibret verici bir zihniyetin çürümüşlüğünü göstermesi bakımından ilk değildir.

Yine kahraman Özel Harekat mensuplarının; milliyetçi oldukları için, bıyıklarından hareketle ; o bölücülerle girdikleri kahramanca mücadeleyi, Milliyetçi Hareket Partisi militanı olarak, kendince aşağılamaya yeltenen yardımcısının başını çektiği,

AKP yalan kampanyası ve sözüm ona referandum da ülkücüleri etkileme yöntemleri; sadece siyasi ahlâksızlıktan başka bir şey değildir. Bu siyasi ahlaksızlığa da kimse inanmamıştır.

Bunların esas maksatlarını geçtiğimiz günlerde görevden alınan AKP'nin Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat görevden alınmasını değerlendirirken AKP'nin yöneticilerini ve zihniyetini;"Bu kesimlerin hiçbir kutsal tanımayan ve 'sonuç için bütün yollar mübahtır'' anlayışını benimsediğini ifade etmesidir

AKP’nin timsah gözyaşlarını belki de en iyi bu tarif işaret etmektedir. Yıllardır AKP'ye toz kondurmayan bir il başkanı, parti içindeki zihniyeti bu şekilde tarif ediyorsa, bize söyleyecek söz kalmıyor?

Hiçbir kutsalı tanımayan iktidar; sonuca giden her yolun mübah olduğu anlayışı ile 12 Eylül 2010 tarihindeki referandumda "Evet" oyunu kazanmak için her yola başvurmaktadır.

 Sekiz yıllık iktidarınızda yediğiniz ,sürgün ettiğiniz,engellediğiniz ülkücü kadrolar ve milyar dolarlık servetiniz deşifre olmuştur. Olan biteni Türk Milleti görmektedir.
 Sükûnetinizin altındaki saldırganlık deşifre olmuştur.
 İstismarcılığınız ve ‘’ van minütçü ’’ kahramanlıklarınız deşifre olmuştur.
 Ülkücülerin önünde ağlayıp, arkasından ipini çekme anlayışınız deşifre olmuştur.

Siyaset anlayışınız; Kerbelada’ki Yezit ordusu’nu andıran bir yöne doğru kaymıştır.Zira; milletimiz bilir, Yezit’in askerleri mızraklarının ucuna Kur’an sayfaları takmışlardı. Hz.Hüseyin’in askerleri de Kur’an’ a hürmeten saldırmamışlardı ve onlar; Hz.Hüseyin ve o mahzunları katletmişti.

Bu zihniyete sesleniyoruz;YETER ARTIK ! Şehitlerimize mızraklara takılmış Kur’an sayfası muamelesi yaparak ruhlarını incitmeyin diyor saygılar sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız