SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rus Yapımı Bomba Patladı!..

A- A+ PAYLAŞ

Çocukların arazide bulup kurcaladıkları ve Rus yapımı olduğu değerlendirilen savunma tipi el bombası patladı, 4 çocuk çeşitli yerlerinden yaralandı.

Pazartesi akşamı, Kuluncak İlçesi'nin Kızılhisar Köyü Havşa mevkiindeki olayla ilgili olarak Jandarma tarafından verilen bilgi şöyle:

"02.10.2006 günü saat 19:00 sıralarında Kuluncak Kızılhisar köyünde ikamet eden Ö.A. (9 yaşlarında), Ö.A. (7 yaşlarında), A.A. (7 yaşlarında) ve A.K. (11 yaşlarında) isimli çocuklar Havşa mevkiinde bulmuş oldukları Rus yapımı olduğu değerlendirilen savunma tipi el bombası ile oynadıkları sırada fünyenin patlaması sonucu değişik yerlerinden yaralanmışlardır. Olay sonrası yaralanan çocuklar ilk tedavilerinin Kuluncak sağlık ocağında yapılmasına müteakip Malatya Beydağı Devlet Hastanesine sevk edilmişler, burada yapılan tedavileri neticesinde taburcu edilmişlerdir. C Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız