SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rüşvet Teklifi İddiası..

A- A+ PAYLAŞ

Cengiz Topel Caddesi’nde gece yarısından sonra alkol denetimi için durdurulan, ancak evrakları eksik olan sürücünün görevli polislere rüşvet teklif ettiği öne sürüldü.

01.00 sıralarında Cengiz Topel Caddesi’nde alkol denetimi yapan trafik ekibinin durdurduğu 34 GPV 77 plakalı otonun trafik sigortasının olmadığı anlaşılınca, trafikten men edilmesi için işlem yapılmak istendi. Araçta bulunan 53 yaşındaki Z.D. adlı şahsın işlem yapılmaması için görevli polislere rüşvet teklif ettiği iddiasıyla Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan, Turgut Temelli Caddesi’nde park halinde olan 44 FZ 133 plakalı otoya yasak yere park nedeniyle ceza uygulamak isteyen polis memurunu engellemeye çalışıp, “Allah hepinizin belasını versin..” diyerek hakarette bulunduğu öne sürülen 29 yaşındaki D.U. adlı şahıs hakkında da yasal işlemlere başlandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız