SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rüşvet ve İhale Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:57:47
Rüşvet ve İhale Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Devlet ihalelerinde yolsuzluk iddiasıyla çok sayıda işadamı gözaltına alındı.

İstanbul'da sabah birçok işadamına şafak baskını yapıldı. Operasyonda ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ve Reza Zarrab gibi isimlerin evlerine sabah saatlerinde baskın yapıldı. 

Devlet ve TOKİ ihalelerinin adının geçtiği operasyonda yolsuzluk iddiasıyla aralarında tanınmış işadamlarının da bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı operasyonda altı ayrı adrese yapılan baskına birçok Mali ve Organize Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler de katıldı.

Sabaha karşı başlayan operasyonda önceden tespit edilen 18 ayrı adrese baskın yapıldı. Aralarında Ali Ağaoğlu ve Reza Zerrab gibi ünlü isimlerin ve tanınmış işadamlarının da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.

FATİH BELEDİYE BAŞKANI DA GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında İstanbul'da Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de gözaltında olduğu bilgisi geldi. Ayrıca operasyonun diğer illere yayılacağı ve çok sayıda gözaltı olacağı da gelen bilgiler arasında.

OPERASYON BAKAN DANIŞMANLARINA DA UZANDI

Çevre Bk. Gn Md Mehmet Ali Kahraman, Danışmanı S. Soylu; Z. Çağlayan'ın Özel Kalem Md.leri Behçet Kaynar ve Onur Kaya'nın da gözaltına alındığı duyuruldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız