SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rüşveti Azaltmıştı!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "Tapu Kadastro 16. Bölge Müdürümüz sayın Sedat Cömertoğlu, tapu dairelerinde olduğu iddia edilen rüşvet olaylarının yüzde 99 azalmasında büyük katkıları olmuştur" dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, yaptığı yazılı açıklamada, "Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün 21.08.2009 tarihinde yayınlanan genelgesi ile Tapu Kadastro 16.Bölge Müdürümüz sayın Sedat Cömertoğlu'nun tayinin Konya Bölge Müdürlüğü'ne çıkmasını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Tapu Kadastro Bölge Müdürümüz Sayın Sedat Cömertoğlu, bölgemizdeki tapulama konusunda büyük katkıları olan, bizlerle iyi diyalogu olan, emlakçıları bir esnaf erbabı olarak hep seven ve değer veren, Tapu Dairelerindeki rüşvet olaylarının yüzde 99 azalmasında büyük katkıları olan, tapu daireleri ile vatandaşların barıştık olması için büyük bir özverili çalışmalar yaparak, başarıları bir hemşerimizdi" ifadelerini kullandı.

"Kendisi Arapgirli olup, Malatya'yı ve Malatyalıları çok seven, görevde kaldığı sürece hep arzusu Malatya'ya bir eser olarak Tapu Dairelerini Mülkiyete kavuşturmak olmuştur" diyen Özgül, "Ancak Malatya’daki idari yöneticiler kendisine yardımcı olmayarak, sayın bölge müdürümüz bu düşüncesini gerçekleştiremeden bölgemizden ayrılmıştır" iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız