SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rüşvetle Suçladı

A- A+ PAYLAŞ

DSİ Şube Müdürlüğü’nde meydana gelen kavgayla ilgili olarak ifadesi alınan şahıs, kavga ettiği memurun kendisinden rüşvet istediği iddiasında bulunurken, memur suçlamayı reddetti.

29 yaşındaki N.Ö. adlı şahıs ile DSİ’de görevli 44 yaşındaki N.Y. arasında meydana gelen kavgayla ilgili olarak, Polis Vukuat Raporu’nda şu bilgi yeraldı:

“01/12/2008 günü saat 11:30 sıralarında D.S.İ. 92. Bölge Müdürlüğünde meydana gelen olayla ilgili müşteki alınan ifadesinde; kendisinin geçimini çiftçilik yaparak sağladığını, daha önce bahçesine su çekmek için D.S.İ. Bölge Müdürlüğüne dilekçe verdiğini, dilekçesinin sonucunu kontrol etmek için gittiğinde şüphelinin kendisinde 1.000 YTL para istediğini kendisinin de parasının olmadığını söylediğini, bu nedenle dilekçesine olumsuz cevap verildiğini, olay günü karşılaştığı şüphelinin kendisine küfür ederek darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuş, alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli ise C.Savcısının talimatıyla göz altına alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız