SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rusya'dan ABD'ye Yeşil Işık

0
Güncellendi - 2018-03-11 02:26:52
Rusya'dan ABD'ye Yeşil Işık
A- A+ PAYLAŞ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya ile ilişkileri normalleştirmek istediğini ama bazı güçlerin buna engel olduğunu açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, basına yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya ile ilişkileri normalleştirmek istediğini ama bazı güçlerin buna engel olduğunu söyledi.

İki ülke arasındaki gerginliğin azalması ve ilişkilerin normalleşmesi gerektiğini söyleyen Vladimir Putin, "Biz ABD’ye düşman damgası vurmadık. ABD kendisi Parlamento düzeyinde, Kongre seviyesinde Rusya'yı düşman listesine ekledi. Bizim ABD’ye karşı her hangi bir yaptırımımız oldu mu? Öte yandan, ABD bize karşı yaptırımlarda bulunuyor. Biz başka ülkelerin işlerine karışmıyoruz. Ama ABD he zaman Rusya seçimlere müdahale ediyor ve bunu da gizlemiyor. Sanıyorum ki Donald Trump ilişkilerin normalleşmesini istiyor ama onu engelleyen güçler var" ifadelerini kullandı.

Moskova, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız