SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rüyamda Bile Gördüm'

A- A+ PAYLAŞ

İşadamı Muhittin Şeftalicioğlu tarafından anne ve babası adına yaptırılacak okul için 700 bin YTL bağışta bulundu. Vali Halil İbrahim Daşöz, Şeftalicioğlu’nun bu bağışının büyük önem arz ettiğini ve örnek olması istediğinde bulundu.

Okul Yaptırma Kampanyası kapsamında İstanbul’da tekstil işleriyle uğraşan ve aynı zamanda Malatyaspor Kulüp Başkan Yardımcılığı görevini yürüten işadamı Muhittin Şeftalicioğlu ile Vali Halil İbrahim Daşöz arasında Valilik makamında protokol okul yapımı için protokol imzalandı.

Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç’un da hazır bulunduğu protokol imzalanması sırasında konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, “İşadamımız 21 derslikli yapılacak olan ilköğretim okuluna dönemler halinde 700 Bin YTL katkıda bulunacak. Diğer bedeli biz ödeyeceğiz. Okula işadamımızın annesi ve babası Hatice- İsmet Şeftalicioğlu’nun ismi verilecek” dedi.

Daşöz, “Malatya’nın çok sayıda okula ihtiyacı var. İşadamının katkısıyla yapılacak okulun yerini bize bıraktı. Bu okulun yapımına kısa sürede başlayarak 31 Ağustos 2009 tarihinde bitirmek istiyoruz. Yapılan bu desteğin örnek olmasını istiyoruz. Okulu, ihtiyacın en fazla olduğu yerleşim yerlerinden birine Taştepe veya başka bir bölgede arsa durumuna göre yapacağız. Çok kısa süre içerisinde okulun yapılacağı yeri belirleyerek ihaleye çıkartmak ve inşaatına başlamak istiyoruz” dedi.

Annesi ve babasının adına okul yapımına katkıda bulunacak olan işadamı Muhittin Şeftalicioğlu’da yaptığı kısa konuşmasında çok mutlu olduğunu Allahın herkese bunu nasip etmesini istedi. Şeftalicioğlu birkaç yıldır böyle bir düşüncesinin olduğunu, okul yaptırmayı rüyasında bile gördüğünü belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız