SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Rüyamda Görmüş, Uyarmıştım..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da cep telefonu cinayeti davasında, tutuklu yargılanan sanıklardan biri tahliye edildi.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada ifade veren öldürülen Bünyamin Bayram'ın ağabeyi Selami Bayram, kavganın cep telefonu ücretinden çıktığını belirterek, "Ben o gece kötü bir rüya görmüştüm. Bununda etkisiyle kendi kendime olumsuz bir durumla karşılaşmamak için kimseyle kavga etmeme ve kimseye karışmama kararı vermiştim. Bunu da kardeşlerime anlatmış, kimseye karışmamalarını söylemiştim" dedi.

Kendisinin de kavgaya karıştığını ifade eden Selami Bayram, olayda kardeşini vuran şahsın Hüseyin Avni B. değil, bu şahsın kardeşi olduğunu ileri sürdü.

Mahkemede tanıklar dinlenirken, kavga esnasında cep telefonuna alınan görüntüler de mahkeme heyetine sunuldu. Görüntülerde tabancayla ateş etme anının kayıtlı olmadığı belirtildi.

Mahkeme heyeti, oy çokluğuyla tutuklu yargılanan Murat A.'nın tahliyesine karar verirken, katil zanlısı Hüseyin Avni B.'nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi. Duruşma, 10 Ekim 2006 tarihine ertelendi.

Malatya'da 27 Mart 2006 tarihinde Bakırcılar Çarşısı yanında cep telefonu alışverişi nedeniyle çıkan kavgada Bünyamin Bayram (27) tabancayla vurularak öldürülmüş, 5 kişi ise yaralanmıştı. Bünyamin Bayram'ın hayatını kaybetmesinin ardından, olayı evinde duyan baba Hüseyin Bayram (61) da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili Hüseyin Avni B. ile Murat A. tutuklanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız