SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rüzgara Kapılmamak Lazım'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi il yönetimi ve milletvekili adayları mahalle toplantılarına başladı.

Partiden bu toplantıların sonuncusu ile ilgili şu bülten yayınlandı:

"Saadet Partisi (SP) İl Teşkilatı 12 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına başladı.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Canbay, 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, 3. sıra milletvekili adayı Ahmet Şahin, 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça ve 5. sıra milletvekili adayı Bayram Oral Çukurdere Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Canbay, “12 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldı. Saadet Partisi olarak ilçelerimizi ziyarete başlamıştık. Aday tanıtım toplantımızı da yaptıktan sonra artık mahalle toplantılarına başladık. Seçim büyük önem taşıyor dedik. Bunu geçmişte de gördük ki, milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi, hep sıkıntılı dönemlerde iktidara gelmiştir. Ve bu sıkıntıları bertaraf etmiştir” dedi.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise, “Biz elhamdülillah Müslüman’ız. Ve iman ediyoruz ki, zerre kadar hayrında, zerre kadar şerrinde hesabının sorulacağı bir gün var. Yani biz başıboş gönderilmiş insanlar değiliz. Onun için verdiğimiz oyun değerini bilelim. Oy, kim olursa olsun diye kullanılan bir kağıt parçası değil. 9 yıl boyunca ne yaptılar? Diye, bunları terazinin bir kefesine koyalım. Bu bizim hayır defterimize mi, yoksa şer defterimize mi? Yazılır diye, değerlendirmesini yapmak zorundayız. Gerçekten şuanda başımızda bulunan hükümet ilk 5 yılda ve son 4 yılda hiç istikrarını bozmadı. İktidara geldiği 2002 yılında biz hedefimizi Avrupa Birliği koyduk. “Amerika’nın stratejik ortağı olacağız” dediler. Ve bugüne kadarda bu sözlerinde zerre kadar sapma olmadan hep onlarla birlikte oldular. Amerika’ya hava koridorları açıldı. Amerika’dan 4 bin 990 tane uçak, herhalde Irak’taki Müslüman’ın üzerine gül atmadı, gül suyu dökmedi; bomba yağdırdı. 10 binlerce çocuk yetim ve öksüz kaldı, binlerce bacımızın namusu Amerika askerleri tarafından kirletildi. Ve bu ülkenin başbakanı ister sevelim ister sevmeyelim “Ben Irak’taki Amerikan genç erkek ve kadın askerlerin ülkelerine dönmeleri için dua ediyorum” diye Amerikan dergisine maalesef ama maalesef demeç verdi. Ve hala Amerika Irak’ta işgal durumunda. Günde yüzlerce insan bomba patlamasıyla ölüyor. Bizlerde Müslümanlar olarak, dizi seyreder gibi televizyondan seyrediyoruz. Libya’da yapılanlar ortada. Onun için gerçekten bu seçimler büyük önem taşıyor. Hayra motor, şerre fren olacak, Allah’ın rızasını ön plana çıkarak, kul hakkı yemeyecek insanların mutlaka iş başına gelmesi gerekiyor. Bu ülkede zar zor bir araba alıp ta bir litre benzin dolduran insanın verdiği vergiyle; bu ülkenin yarısına sahip olan zenginlerin verdiği vergi aynı. Adalet bunun neresinde? Hak mı bu? Sadakayı toplatan da aynı vergiyi veriyor, sadakayı verende aynı vergiyi veriyor. İşte böyle bir ülkede yaşıyoruz. Mecliste; hayra motor, şerre fren olacak, yanlışlıkları düzeltecek, iktidar kim olursa olsun yanlışsa yanlış deyip, doğru işlere de destek olacak insanların mutlaka mecliste yer alması gerekiyor. Mecliste yer almakta, halkın oyuyla oluyor. Ve buda 12 Haziran’da önümüze gelecek. Bunları düşünerek, yapılanları terazinin bir kefesinde tartarak, mutlaka oy kullanmamız lazım. Rüzgara kapılmamamız lazım. rüzgarla gidersek, Allah muhafaza rüzgar hangi çukura doldurursa bizi, oraya dolarız” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça da, “Bütün İslam ülkelerinde kan akıyor. Müslüman kanı akıyor. Müslümanlar, Türkiye’deki milli görüş hareketini bekliyor. Ne zaman ki, milli görüş iktidara geldi, ortak oldu dünya Müslümanları rahat bir nefes aldı” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız