SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"S Plaka İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, mücavir alan dışına çıkamayan servis minibüsçüleri, S plaka istedi.

Malatya Belediyesi arkasına minibüsleri ile gelen servis minibüsçülerinden Aziz Küllü, okuldan okula öğrenci taşırken cezaya maruz kaldıklarını söyledi.

Servis minibüsü şoförü Nurettin Açıkgöz ise S plaka talebi konusunda belediyeye başvurduklarını ancak plakaların askıda beklediğini ifade ederek, S plaka istediklerini söyledi.

Açıkgöz, Malatya’nın büyükşehir olmadan askıda bekleyen S plakaların dağıtılmasını istediklerini söyledi.

Servis minibüsü şoförlerinin toplandığı belediye arkasına gelen Emniyet Müdür Yardımcıları Dursun Geçer ve Turan Odabaş, şoförleri dinledi.

Burada konuşan Turan Odabaş, Malatya’nın 30 Mart 2014 seçiminden sonra büyükşehir olacak olması nedeniyle belediyenin bu tarihe kadar S plaka vermediğini hatırlatıp, “Köyden şehre öğrenci getirmenizde bir sorun yoktur. Sanırım, okuldan okula öğrenci taşırken, mücavir alana çıkmanız nedeniyle S plakası olmayanlar ceza uygulanıyor. Ceza kesilen minibüsçü esnafı şubemize uğrasın, haksız ceza yazılmış mı bir bakalım. Kanunlar çerçevesinde sizlere yardımcı oluruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız