SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'S' Plaka Tahsisi Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Tüm servis araçlarında zorunlu olacak "S" plaka uygulaması için çalışmalara başlandığı, 700 adet plaka tahsisi yapıldığı bildirildi.

Belediyenin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından uzun süreden beri çalışmaları sürdürülen S Plaka sistemi 26 Nisan Pazartesi gününden itibaren uygulamaya geçiyor.

Belediye tarafından yapılan açıklamada tüm servis araçlarının S Plaka alması gerektiği belirtilerek, S Plaka almak isteyenlerin önce Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden Şartname alarak, şartname doğrultusunda müracaatta bulunmaları gerektiği bildirildi.

Hastane, Personel, öğrenci, market vb gibi yolcu taşımacılığı yapan servis araçlarının, servis taşımacılığı yapabilmeleri için S Plaka alma zorunluluğunun getirildiği belirtilen açıklamada, konu ile ilgili şu bilgiler verildi:

Belediyemiz tarafından hazırlanan S Plaka Yönetmeliği Belediye Meclisi’nin 2009/157 sayılı kararı ile yürürlüğe girmiştir.

Yönetmelik gereği tahsis yapılmasına karar verilen 700 adet S Plaka tahsisi amacıyla gerekli iş ve işlemler için S Plaka Tahsis Şartnamesi hazırlanmış olup, bu şartname 26 Nisan – 25 Haziran 2010 tarihleri arasında ücreti mukabilinde Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden temin edilebilir.

S Plaka için başvuru tarihleri ise 26 Nisan – 2 Temmuz 2010 tarihleri arası olup, daha önce işletme ruhsatı alan servis araçlarına müracaatının akabinde S Plaka tahsisi yapılacak, diğerlerine ise başvuru süresinin ardından yapılacak değerlendirmenin ardından, başvurunun fazla olması halinde haiz şartları taşıyanlar arasında kur’a çekilecektir.

S Plaka tahsisi ve Şartname ile ilgili bilgilerin Malatya Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.malatya.bel.tr adresinden detaylı bir şekilde öğrenilebileceği belirtildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız