SON DAKİKA
SON DEPREMLER

S Plaka Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ
 
S plaka yönetmeliği kapsamında, 150 adet plaka tahsisine başlandığı ve şartname alma süresinin ise 30 Aralık Cuma günü sona ereceği duyuruldu. 
 
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, servis araçlarının S plaka alması gerektiği hatırlatılırken, bu plakaları almak isteyenlerin ise Belediye bünyesindeki Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden şartname almaları gerektiği bildirildi. Şartname alındıktan sonra ise 7 Ocak 2012 Cuma gününe kadar müracaatta bulunulması gerekiyor. 
 
Servis taşıması yapılabilmesi için S Plaka alma zorunluluğunun getirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi; 
 
"Belediyemiz tarafından hazırlanan S Plaka Yönetmeliği Belediye Meclisi’nin 2009/157 sayılı kararı ile yürürlüğe girmiştir.
 
Yönetmelik gereği tahsis yapılmasına karar verilen 150 adet S Plakanın tahsisi amacıyla gerekli iş ve işlemler için S Plaka Tahsis Şartnamesi hazırlanmış olup, bu şartname 30 Aralık 2011 tarihine kadar ücreti mukabilinde Malatya Belediyesi Hizmet Binası 6. Katında bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden temin edilebilir. 
 
S Plaka için şartname almış olanların başvuru süresi ise 7 Ocak 2012 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapanlar arasından öncelikle S Plaka tahsisi yapıldığı halde 60 gün içinde araç tescilini tamamlayamayanlara süreç beklenmeksizin müracaatları akabinde S Plaka tahsisi yapılacaktır. 
 
Ayrıca, başvuruda bulunan diğer vatandaşlar ise başvuru süresini takiben yapılacak değerlendirmenin ardından, başvuru sayısının tahsis edilecek plaka sayısı kadar olması durumunda talep sahiplerinin tamamına plaka tahsisi yapılacaktır.
 
Başvuru sayısının tahsis edilecek plaka sayısından fazla olması durumunda haiz şartları taşıyanlar arasında kura çekilecektir. 
 
Diğer iş ve işlemler ise S Plaka Yönetmeliği doğrultusunda sürdürülecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız