SON DAKİKA
SON DEPREMLER

S Plaka Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 'da servis işi ile iştigal eden şoför esnafların, 25 Haziran 2010 tarihine kadar S Plaka Tahsis Şartnamesi almaları gerektiği bildirildi.

Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi tarafından S Plaka Yönetmeliği ile ilgili olarak, özellikle şoför esnafların lehine olacak şekilde düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğü, ancak şartname alma süresinin 25 Haziran 2010 tarihinde dolması nedeniyle servis şoförlerinin mağdur olmamaları için bu tarihten önce şartname almaları ve S Plaka tahsis iş ve işlemlerine başlayarak, en geç 2 Temmuz 2010 tarihine kadar başvurularını yapmaları istendi.

Servis işi ile iştigal eden şoför esnafları, Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne müracaat ederek, şartname alabilecekler.

ŞOFÖRLERİN TOPLANTISI..
Bu arada Malatya'da servisçilik yapan şoför esnafı ile Malatya Belediyesi arasında tartışmaya neden olan S Plaka Yönetmenliğinde bazı değişikliklerin yapılarak, S Plaka almaya hak kazanan esnafların 25 Haziran gününe kadar başvuruda bulunarak sözleşmeyi alması gerektiği bildirildi.

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda servisçi esnafına yönelik olarak düzenlenen toplantıda Minibüsçüler Odası Başkanı Arif Kiras ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Eğitim Müdürü Cahit Aydoğan tarafından bilgilendirme yapıldı.

Minibüsçüler Odası Başkanı Arif Kiras, ESOB Başkanı Şevket Keskin'in de dahil olduğu yapılan görüşmeler sonucunda Malatya Belediyesi ile S Plaka Yönetmenliği'nde esnafın aleyhine olan maddelerin değiştirilmesi konusunda mutabakata varıldığını ve şartları uyan esnafların 25 Haziran gününe kadar Belediye'ye giderek şartnameyi satın almaları gerektiğini söyledi. Kiras, şartları uyduğu halde il dışında olan esnafların yakınları ve arkadaşlarının da Belediye'ye giderek, sözleşmeyi alabileceğini belirtti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Eğitim Müdürü Cahit Aydoğan, 25 Haziran'dan sonra yapılacak başvurulara şartname verilmeyeceğini ve bundan dolayı servisçilerin bu kısa sürede işlemlerini tamamlaması gerektiği uyarısında bulundu. Yapılan mutabakatta, şartnamedeki bazı madde ve ücretlerde değişiklik yapıldığını belirten Aydoğan, S Plakası uygulaması ile ilgili çalışmaları bundan sonrada her aşamada takip edeceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız