SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ş.Urfa'dan 1 Puan: 0-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi ve 0-0 sonuçlanan maçtan 1 puan çıkardı. İki takımın birer topu direkten döndü. Maçın sonlarına doğru Şanlıurfa tribünlerinden hakeme ve Malatyaspor'a yönelik tepkiler başladı, maç bittikten sonra da sahaya çeşitli cisimler atıldı.

STAD: Şanlıurfa 11 Nisan

HAKEMLER: Emre Yıldırım, Aynur Aysun Akar, Mehmet Özçalışkan, 4. hakem Mustafa Yılmaz,

ŞANLIURFASPOR: Armağan, Mehmet Yiğit, İsmail Dinler, Sabri, Sercan, Murat Özkan, Ahmet (Dk. 59 Selim), Adnan, Koray, Taylan (Dk.78 Zafer), Abdullah (Dk.60 Metin),

YEDEKLER: Ayhan, Ahmet Umar, Zafer, Metin, Salim, Salih,

MALATYASPOR: Taylan, Mehmet Yoldaş, Mustafa Sert, Fatih (Dk.89 Ali), Ergun, Mustafa Aslan, Mert, Güven (Dk.79 Buğra), Ahmet, Volkan (Dk.90 Hakan), Mahmut,

YEDEKLER: Önder, Hakan, Buğra, Ali, Talat, Raif, Murat Avcı

SARI KARTLAR: Ahmet, Koray (Şanlıurfaspor) Taylan, Güven, Ahmet (Malatyaspor)

25. dakikada Malatyaspor Mahmut'la sağdan atak geliştirdi. Cezaalanına girdi, ayağının içiyle vurdu. Kalecinin eliyle aşırdığı top direğe çarpıp kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

31. dakikada Şanlıurfaspor net bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Taylan, orta sahadan gelen topla Malatyaspor cezaalanında buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Mehmet Yoldaş müdahale etti ve mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.

36. dakikada Mert orta sahadan aldığı topu sürdü. Çok sert vurdu, Şanlıurfa kalesinin yanından aut.

45+1 dakikada ev sahibi takımın kullandığı korner atışından gelen topa Sercan kafayı vurdu. Top direkten döndü, defans uzaklaştırdı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

53. dakikada Abdullah'ın sert vuruşu kalecide kaldı.

60. dakikada korner atışı kullanan Şanlıurfaspor Metin ile gole yaklaştı. Metin'in vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

Takımların çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve maç 0-0 berabere bitti.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız