SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saat 17.00'de, Taksim'de..

A- A+ PAYLAŞ

16-20 Temmuz arasında yapılacak Malatya Fuarı ve Kayısı Şenliği'nin tanıtımı için 12 Temmuz Cumartesi günü İstanbul-Taksim'de organize edilen yürüyüş, saat 17.00'de başlayacak.

Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi Basın Bürosu tarafından yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından organize edilen Kayısı Yürüyüşü, 12 Temmuz 2008 Cumartesi günü saat 17.00’de İstanbul Taksim Meydanı’nda yapılacak.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, ilk kez düzenlenecek olan Kayısı Yürüyüşü’ne başta Malatya Milletvekilleri olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MİAD, MEV, İstanbul’daki Malatyalı Belediye Başkanları, İşadamları, Malatyalı sivil toplum kuruluşlarının davet edildiği belirtildi.

Taksim Meydanı’nda saat 17.00’de başlayacak olan yürüyüş sırasında, folklor gösterilerinin yapılacağı, Malatya ve Kayısı ile ilgili dövizlerin taşınacağı ve ayrıca yaş ve kuru kayısı dağıtılacağı bildirildi.

12 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Taksim Meydanı’nda düzenlenecek olan Kayısı Yürüyüşü ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, bu yürüyüşün Malatya tarihinde İLK KEZ düzenlendiğini hatırlatarak, “bu yürüyüşü düzenlememizdeki temel amaç, 16. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’ni geniş kitlelere duyurmanın yanı sıra Malatya ve Kayısıyı daha iyi tanıtmaktır.

12 Temmuz 2008 Cumartesi günü saat 17.00’de İstanbul Taksim Meydanı’nda düzenlenecek olan Kayısı Yürüyüşü’ne bütün Malatyalı hemşerilerimi ve Malatya dostlarını davet ediyor, bu yürüyüşün Malatyamıza ve Kayısımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız