SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Saatlerce Evimi Gözetliyor'

A- A+ PAYLAŞ

23 yaşındaki kadın polise başvurarak, eski eşi tarafından bir araca zorla bindirilip tehdit ve hakarete uğradığını öne sürerken, yakalanan şahıs suçlamayı kabul etmedi.

P.A. adlı kadın, 19.15 sıralarında eski kocası olan 32 yaşındaki T.V.’nin kendisini zorla bir arabaya bindirdiğini, tehditte bulunup dövdüğünü öne sürdü. Hakkında “Zorla Kadın Kaçırmaya Teşebbüs, Darp, Tehdit ve Hakaret” suçlamasıyla işlem yapılan T.V. ise suçlamayı kabul etmediğini söyledi.

Bu arada İstiklal Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki M.Y. adlı kadın, savcılığa başvurarak, plakasını savcılığa bildirdiği aracın sürücüsü tarafından bir yıldır takip edildiğini, şahsın evinin etrafında dolaşıp saatlerce evini gözetlediğini öne sürdü. Şikayet üzerine yakalanan 32 yaşındaki İ.Y. adlı şahıs da suçlamaları reddetti.

Öte yandan, Arguvan ilçesi Y.Sülmenli Köyü’nde de K.D. adlı şahsın, kendisine ait dükkanda Z.B. ile alkol aldığı, daha sonra bu kişinin parasını ödemeden 4 paket çerez ve 1 birayı koynuna sokarak dükkandan ayrıldığını görünce de, aldığı malzemeler karşılığında cinsel saldırıda bulunduğu bildirildi. K.D. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Diğer yandan, 00.10 sıralarında Sanayi Polis Merkezi’ne alkollü olarak gelen 32 yaşındaki İ.M.Y. adlı şahsın, görevli polislere tehdit ve hakaretlerde bulununca gözaltına alındığı, gönderildiği adliyece salıverildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız