SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabah Çorbası Büyükşehir'den

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:59:46
Sabah Çorbası Büyükşehir'den
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından çevreyolu araç alt geçit üzeri Üniversite Durağı karşısındaki alanda kurulan İkram Çeşmesinde vatandaşlara çorba ikram ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, ikram çeşmesinde vatandaşlara ve öğrencilere çorba ikramında bulundular. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ikram sırasında yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğümüz tarafından, bu alana ikram çeşmesi adı altında geleneklerimize ve kültür dokumuza uygun çok güzel bir mekan oluşturuldu. Özellikle kahvaltısını yapmadan evden çıkmış gençlerimize, yaşlılarımıza ve öğrencilerimize çorba ikramı yapılıyor. Burada günde yaklaşık 800 kişi faydalanacak.

Çevreyolu araç alt geçit üzerindeki meydan, son dönemde yaptığımız düzenlemelerle çok şık ve güzel bir alana dönüşmüş durumda.  İkram Çeşmesinin de buraya yakıştığı kanaatindeyim.  İkram Çeşmemizin hemen karşısında Ticaret Borsası, Şire Pazarı ve Üniversite Durağı bulunmakta. İnsan sirkülasyonunun yoğun olduğu yerlerden biri. İnşallah hayırlı olur, vatandaşımız buradan faydalanır, bundan sonra da ikramlarımızı yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi. 

İkram Çeşmesinden çorba içen Malatya eski Belediye Başkanlarından Seyhan Semercioğlu  da yapılan hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemize böyle bir hizmeti vatandaşımıza sunduğu için teşekkür ediyorum, çok güzel bir hizmet. Büyükşehir Belediyesinin Sosyal faaliyetlerinden ve hizmetlerinden bir tanesi burada gerçekleşmiş oluyor” dedi. 

İkram Çeşmesinden faydalanan öğrenciler ve vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirerek, çok güzel bir uygulama olduğunu, özellikle sabah kahvaltı yapmadan yurtlarından, evlerinden çıkanlar için bir bardak da olsa sıcak çorbanın iyi olacağını, bu nedenle Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiklerini söylediler. 

Bütün vatandaşların ücretsiz olarak faydalanacağı İkram Çeşmesi,  Sömestr tatili, Ramazan Ayı, resmi tatil günleri, dini bayramlar ve hafta sonları hariç, her gün 06.30 – 09.00 saatleri arasında hizmet verecek.

İkram Çeşmesi’ndeki çorba; görevliler tarafından bardakta vatandaşlara ikram ediliyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız