SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sabah Git, Gece Dön'

A- A+ PAYLAŞ

THY'nin 30 Mart Pazartesi gününden itibaren uygulayacağı yaz tarifesinde, halen haftada 4 gün olan Ankara- Malatya arasındaki karşılıklı uçak seferleri haftanın her günü gerçekleştirilecek.

THY Acentası ARFEN Tur'un yetkilisi Mehmet Fendoğlu, Ankara- Malatya arasındaki karşılıklı uçak seferinin halen haftanın Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri dışında diğer günlerde yapılabildiğini, 13.15'de Ankara'dan kalkan uçağın Malatya'dan 15.15'de geri döndüğünü bildirdi.

Fendoğlu, 30 Mart'tan itibaren uygulanacak olan yaz tarifesinde bu seferlerin haftanın her günü gerçekleştirileceğini, Malatya'dan gidişin sabah, Ankara'dan dönüşün ise gece olacağını kaydetti.

Fendoğlu, 30 Mart'tan itibaren uçağın Malatya'dan Ankara'ya 07.00'de, Ankara'dan Malatya'ya ise 22.00'de kalkacağını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız