SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabah İlk İş Göğebakan Konseri

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "toplu açılış ve temel atma" törenine katılacağı Sıtmapınarı Kavşağı'nda, 12 Temmuz'un ilk faaliyeti, sabahki Murat Göğebakan konseri olacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, "12 Temmuz Çarşamba günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Sıtmapınarı’nda düzenlenecek olan Temel Atma ve açılış törenleri öncesinde Murat Göğebakan tarafından bir konser verilecek. Aynı gün saat 09.00’da başlayacak olan konsere bütün Malatyalılar’ın davetli oldukları bildirildi."denildi.

Başbakanın, 12 Temmuz Çarşamba günü 11.15- 12.15 saatleri arasında Sıtmapınarı'nda; "Alt geçitler, TOKİ 852 konut anahtar teslimi, Belediye 480 konut anahtar teslimi, Battalgazi duble yol açılışı, Kızılay Kan Merkezi açılışı, Doğalgaz Şehiriçi dağıtım şebekesi ateşlemesi, 12 km. yağmur suyu drenajı, Taştepe- Kiltepe tapu teslim, Çok katlı otopark açılışı, Taştepe Sağlık Ocağı açılışı, Yeşiltepe Trafik Eğitim Parkı açılışı, Havaalanı İtfaiye binası açılışı, Özel Hayat ve Üniversat Hacettepe Hastane açılışları, Sevgi Evleri temel atma, Sümer Park Temel atma, Halk Eğitim Merkezi Temel atma"dan oluşan toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştireceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız