SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabaha Karşı Geldi, Bıçakladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:29:06
Sabaha Karşı Geldi, Bıçakladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  uyuşturucu davası öncesinde bir evde buluşan taraflar arasındaki kavgada 1 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay,  saat 03.40 sularında merkez Zaviye Mahallesi Ancarlı Sokak Fazilet Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Salı günü Malatya Adliyesinde görülecek davanın duruşması öncesinde bir araya gelen tarafların gece yarısından sonra uykuya çekilmesinin ardından, evden kısa bir süre önce ayrılan Ö.A.T. (22) adlı şüpheli tekrar eve gelip Hüseyin Çakmak (55) adlı şahısı ekmek bıçağı ile yaralayarak kaçtı. Hüseyin Çakmak, göğüs kısmında aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

Olayın ihbarı üzerine olay yerine giden Asayiş Şubesi ekipleri olayın şüphelisi Ö.A.T.’yı sokak içerisinde kaçarken, kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile yaralı şahısı Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı şahısın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri olay esnasında evde bulunan ve olayın tanığı olan 2 kişiyi ifadelerine başvurulmak üzere Asayiş Şubesi'ne götürdü.

Olayın şüphelisi Ö.A.T.’nın  uyuşturucu davasında karşı tarafta bulunan şahısın arkadaşı olduğu ileri sürüldü. Soruşturma sürüyor.

YİNE KAVGA, 4 YARALI..

Öte yandan, gece yarısı 01.00 sıralarında Özalper Mahallesi'nde ev sahibi kiracı anlaşmazlığı sonucu meydana gelen yumruklu sopalı kavgada da 4 kişinin dövülerek yaralandığı ve Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız