SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sabahlara Kadar Düşünüyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Orduspor ile deplasmanda oynayacağı maçı için tempo arttırdı. Bu arada, teknik direktör Kadir Özcan da Manisaspor maçını değerlendirdi, düşüncelerini açıkladı.

İNÖNÜ'DE ANTRENMAN..
İnönü Stadındaki antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran Teknik Direktör Kadir Özcan, orta saha ve forvet oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Özcan, futbolcularla kısa süreli yaptığı toplantılarda ise motivasyonu yükseltmek için önerilerde bulundu. Anrenman Malatyaspor Paf takımı ile yapılan maç ile sona erdi.

"BİREYSEL HATALAR.."
Teknik Direktör Kadir Özcan, Manisaspor ile yapılan lig maçında bireysel hataların yapıldığını belirterek, “Anormal bir oyun yoktu. Ancak, yediğimiz ikinci gol olmayacak birşeydi. Malatyaspor bunları haketmiyor. Ancak, futbolda bu var. Orduspor maçı var önümüzde. Orduspor'u geçersek, yukarlarda kendimizi bulabiliriz. Bütün gayemiz ilk yarıda ne kadar puan toplayabilirsek, toplamak. Bazı şeyleri söylemek istemiyoruz. Devre arası neler olur, neler biter bilemiyoruz. Amacımız şuan da Orduspor maçı. Oyuncuların moralleri biraz bozuk ama düzeltmeye çalışıyoruz. Maça kadar inşallah herşey düzelir. Ben puanlarla döneceğiz diye düşünüyorum” dedi.

"SABAHLARA KADAR DÜŞÜNÜYORUZ'
Kadronun tam anlamıyla oturmadığını kaydeden Özcan, “ Gol yollarında sıkıntı çektiğimiz aşikar. Gol atamayınca, defansta nereye kadar yapacaksınız? Orada bir sıkıntı var. Bunun çözümü için çalışıyoruz. Kalkıpta savunmadaki oyuncuyu alıp, forvete koyamazsınız. Futbolcuları değişimli olarak koyacağız. Nasıl yapalım, ne yapalım diye sabahlara kadar düşünüyoruz. Bizde hata yapabiliriz. Fenerbahçe bile yenilebiliyor. Ne kadar içinize atarsanız atın sıkıntılar da var” şeklinde konuştu.

Özcan, yeni yönetim ile sıkıntıların çözüme kavuşturulması için özverili bir çalışma olduğunu ifade ederek, “Futbolcularımızda özverili bir çalışma içeirisnde. Ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar. Hiçbir futbolcu bir idman bile kaçırmadı. Yönetim belki daha erken gelse daha iyi olabilirdi. Ben istediğim yerden istediğim futbolcuyu alırdım. O günün şartları iyi olsa daha ucuza istediğim futbolcuyu alabilirdim. Ancak, olayla öyle gelişti. Kalkıp isyan edecek halimiz yok. Başkan ile detaylı konuştuk. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

"OLACAK ŞEY DEĞİL..'
Çare aradıklarının altını çizen Özcan, “Gol yiyorsunuz. Golleri izledim, ilk gol ve ikinci gol olacak şey değil. Bizim için lig önemli. Tabi kupa maçı'nda da çıkıp oynayacağız. Hata oluyor, hata olunca sıkıntı yaşıyorsunuz. Ama inşallah düzeltiriz. En az indirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı Futbolcular Caner ve Gökhan Bozkaya ise, Manisaspor maçının geride kaldığını, Orduspor maçı'nda en iyi futbolu ortaya koyarak puan veya puanlarla dönmek istediklerini söylediler.

YOLCULUK PERŞEMBE GÜNÜ..
Bu arada, Malatyasporun Orduspor ile 20 Eylül Cumartesi günü oynayacağı müsabaka öncesindeki seyahat programı belli oldu. Maç için 18 Eylül Perşembe saat 13:00'de Malatyadan karayolu ile hareket edecek olan takım, Ordu Balıktaşı Hotel'e yerleştikten sonra günü dinlenerek geçirecek. Malatyaspor, Ordu'da Cuma günü maç saatlerinde ter antrenmanı yapacak ve maç saatine kadar otel de kamp devam edecek.

20 Eylül Cumartesi günü Ordu 19 Eylül stadında saat 15:00 da Orduspor ile karşılaşacak olan Malatyaspor, karşılaşma sonrasında hafta içerisinde oynanacak olan Fortis Türkiye kupası için Hacettepespor maçı nedeniyle izin kullanmaksızın Malatya'ya dönecek.

CELİL DAVASI..
Öte yandan, Malatyaspor'un bu sezon tekrar kadrosuna kattığı Celil Sağır'ın alacaklarını icra yoluyla tahsil yoluna gitmesinin ardından, haczedilen mallarla ilgili olarak Malatya Belediyesi'nin ve İl Özel İdaresi'nin icra mahkemelerine açtığı davaların duruşmasına katılan futbolcu avukatının, kulüple alacaklarının ödenmesi konusunda anlaştıklarını söylediği, duruşmanın 15 Ekim'e ertelendiği öğrenildi.

TARAFTAR DERNEĞİ'NİN AÇIKLAMASI..
Diğer yandan Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Muhammed Öz, Malatya kamuoyunu Malatyaspor'a destek vermeye davet etti.

Dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyen Öz, taşıma su ile değirmenin dönmeyeceğini belirterek, “Malatyaspor 30 Ağustos 2008 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında başkan ve yönetim kuruluna kavuştu. Yeni sezon başlangıç öncesinde içerisinde bulunduğu borç tablosunun ürkütmesi nedeniyle uzun süre başkan ve yönetim kurulu krizi yaşayan Malatyasporumuz, Haşim Karadağ ve Yönetim Kurulu'nun 30 Ağustos 2008 tarihinde işbaşına gelmesiyle birlikte lige giriş yaptı. Başkan Haşim Karadağ ve Yönetim Kurulu kendi çabalarıyla 20 günlük görev süreleri içerisinde 2 milyon YTL'ye yakın borç ve futbolcu alacaklarını ödedi. Bank Asya 1. ligi'nde mücadele eden Malatyaspor'umuzun bundan böyle geçmiş dönemlerde yaşadığı maddi ve manevi sıkıntıların yaşanmaması için işadamlarımızı kulübe maddi destek sağlamaları konusunda göreve davet ediyoruz” dedi.

Öz, Malatyaspor'un Malatya için ortak bir payda olduğunu kaydederek, “ Malatyaspor'a kalıcı desteklerin sağlanması içinde Belediye Başkanımız Cemal Akın, Milletvekillerimize de büyük görevler düştüğünün bilincindeyiz. Sayın yetkililerimiz, Malatyalıların ortak paydası Malatyaspor'a mutlaka kalıcı gelirlerin sağlanması için çaba ve gayret sarfetmelerini bekliyoruz. Takım kadronuz ne kadar güçlü oyuncularla kurulu olsa dahi, para olmazsa başarı asla yakalanamaz. Bu açıdan maddi destek konusunda şu anki başkan Haşim Karadağ ve yönetim kuruluna, özellikle Malatya'da milyon YTL'lik yatırımlar yapan ve Sümerbank alanını alarak iş merkezi yapan Malatya Girişim Gurubu, Malatya'nın doğalgaz dağıtımını yapan Malatya Gaz başta olmak üzere Malatya'da hatırı sayılı iş konusunda yatırım yapan işadamlarımızdan Malatyaspor'a kısa sürede maddi destekle bulunmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Öz ayrıca, kaleci Emrah ve Mehmet Albayrak'ın Manisaspor maçı sonrasında taraftarlara tepkisini doğru bulmadıklarını belirterek, “Pazar günü kendi sahamızda Manisaspor karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyet biz taraftarları üzmüştür. Futbolda bunlarda olabilir. Ancak, maç sonrasında taraftarlarımızın tepkisine karşılık veren kaleci Emrah Tuncel ve Mehmet Albayrak'ın tavrını doğru bulmuyoruz. Profesyonel futbolcu düşüncesi içerisinde olmaya iki oyuncumuzu davet ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız