SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabancı'ya Boykot Tehdidi!

A- A+ PAYLAŞ

Memursen Genel Başkanı ve Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı'nın İmam Hatip Lisesi ile ilgili sözleri nedeniyle ürettiği ürünleri boykot edebileceklerini söyledi.

Memursen Genel başkan Vekili ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Memursen Malatya İl Temsilciliği'nde bir basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki gelişmeler hakkında değerlendirmelerinde TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı'ya sert tepki gösterdi.

Turbay basın toplantısında, "Bugünlerde, özellikle son günlerde ülkemizin gündeminde şok etkisi yapan ve ülkemizin gündemine tabiri caiz ise oturan Milli Eğitim Şurası'nda alınan karaları uygulamamakla ısrar eden YÖK ve bununla birlikte de aynı zaman da TÜSİAD'ın başkanının, sayın Sabancı'nın yapmış olduğu talihsiz açıklamayı önce kınayarak sözlerime başlamak istiyorum" dedi.

Turbay şu şekilde konuşmasına devam etti:

"Bu okullarla ilgili serüvenin bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ben de bir İmam Hatip Okulu mezunuyum. Bunun yanında sayın Sabancı'dan istirhamım özellikle şudur; hiç olmazsa Sakıp Sabancı'nın yolunda gitsin. Neden diye sorarsanız. Hiç olmazsa sayın Sakıp Sabancı'nın inançlı insanlara göstermiş olduğu duyarlılığı kendisinden bekliyoruz. Aksi takdirde bu milyonların, üretmiş oldukları malzemeleri boykot ederse.. İmam Hatip Okullarıyla ve buraya girecek, okuyacak gençlerle çok fazla uğraşmasın, diyorum."

Memursen Genel başkanı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Sabancı ailesine ait ürünleri boykot kararının henüz almadıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız