SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabıkalı Şahıs Tabancayla Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

50'nin üzerinde suç kaydı bulunan 30 yaşındaki şahıs Aytaç Paşa Caddesi'nde, tabancayla vuruldu. Yine sabıkalı olan 2 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay; 13.30 sıralarında Çöşnük Mahallesi Aytaç Paşa Caddesi Çevreyolu civarında meydana geldi. Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde Hırsızlık, Yankesicilik, Uyuşturucu Kullanma, Silahlı Saldırı vs. gibi suçlardan 50'nin üzerinde suç kaydı bulunan 30 yaşındaki Mutlu Fırat adlı şahıs, kendisi gibi sabıkalı oldukları bildirilen 24 yaşındaki Cumali D. ve 31 yaşındaki Hüseyin Ç.ile tartıştı. Cumali D.'nin, Mutlu Fırat'a kurusıkıdan çevirme 7.65 mm. çaplı tabancayla tek el ateş ederek göğsünden yaraladığı, daha silahı Hüseyin Ç.'ye verdiği, şahısların bir süre sonra yakalandıkları bildirildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınan Mutlu Fırat'ın durumunun ağır olduğu belirtilirken, olayın zanlılarından Cumali D.'nin Esrar Kullanmak'tan, Hüseyin Ç.'nin ise Uyuşturucu Kullanma, Dolandırıcılık ve Hırsızlık suçlarından poliste kayıtlarının bulunduğu haber alındı.

Bu arada, yaralı Mutlu Fırat'ın, 2 yıl önce de yine tartıştığı bir kişi tarafından 5 kurşunla vurularak yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız