SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sabır ve Anlayış Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-01-25 18:12:28
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek İstanbul’da düzenlenen Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) istişare toplantısında sarı-kırmızılı takımla ilgili gelinen süreç hakkında açıklamalarda bulundu.

Takımın her ne olursa olsun ligde kalacağına inandığı belirten başkan Gevrek, “Son maçlarımızda aldığımız sonuçlar taraftarları olduğu gibi bizi de üzüyor. Bir kısmetsizlik, şansızlık yaşıyoruz. Tabii biz de teknik heyetimizle bu gelen mağlubiyetlerin nedenini konuşuyoruz, çözüm arıyoruz. Ama burada geçen yıl da olan bu yıl da devam eden sadece belli bir grubun protestosu var. Onlar ne kadar istiyorsa biz de onlardan daha çok kazanmayı istiyoruz. Beni istifaya davet ediyorlar. Ama bu insanların demesiyle bıraksam ve kulübün şampiyonluğa oynayacağını bilsem ben burada bir dakika durmam. Ben de şirketimden ailemden feragat ediyorum. Burada diğer yöneticilerimizin fedakarlıkları var. Ama insanlar bunu görmezden geliyor. Şu anki süreç bizimle alakalı değil. Yeni bir takımız. İlk kez bu ligdeyiz. Ayağımız yere sağlam basmak zorunda. Biz bu sene iddialı olmadığımızı her zaman söyledik. Bu konuda camiadan sabır ve anlayış bekliyoruz. Antalya’da 15 günlük bir kamp yapacağız. Bu süre bize çok iyi yansıyacak. Birkaç transfer daha yapıp transferi tamamlayacağız. Ligde kalkma adına ne gerekiyorsa yapacağız bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Kekeme (8 yıl önce)
    Antep belediye maçı sonrası Adil Başkanı istifaya çağıranlar para verenleri bizzat gözlerimle gördüm. Başkanım takımı bu haramzadeler yedirme. Arkandayız. Vesselam....
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (8 yıl önce)
    Arkandayız başkan. Bir malatyalı olarak bilirizki bizim insanımız birbirini tutmak, arkasını kollamak yerine nedense kuyusunu kazmayı tercih etmekte. Sağduyulu çoğunluk arkanızdadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (8 yıl önce)
    Ramazanı ilk 11 de istemiyoruz.bize çok emeği geçti ama yeter artık.Olmuyor faydası olmadığı gibi hep onun kanadından gol yiyiyoruz.Artık bir sol bek alın yeter allah aşkına yeter.Bu adam torpillimi söyleyin bilelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • sadece gerçekler (8 yıl önce)
    Sayın başkan son maçtan sonra belirli bir taraftarın söylediği istifa sözleri son derece yersizdir.Siz hiçbir zaman buna meyil etmeyin ve üzülmeyin.Akıl verenler bu takıma para versin elbette sizde biliyorsunuz kaliteli topçu almayı ancak işte Malatyaspor örneği.Bir zamanlar serçinyolar, ederler falan derken takım hala onların pisliklerini temizliyor ve şimdi amatör kümede.Sizi istifaya çağıranlar o kadar babayiğitler ise gitsin amatörde olan Malatyasporu alıp eski günlerine döndürsünler o zaman veya paraları var ise kaliteli futbolcu alıp AYMS ye versinler bakalım.Onların amacı takımı karıştırmak.Emin olun sizin gibi bir takım yöneticisi daha gelmedi.Son demine kadar arkandayız başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ibrahim44 (8 yıl önce)
    Baskanim bu takimda oyunculari gonder gidecek kisi onlar ama kaleci ertac ve irfan basaran kalsin
    0
    0
    Yanıtla
  • taner (8 yıl önce)
    Başkanım size yapılan haksızlıklara hiç tahammül edemiyorum sahipsiz malatya da elini taşın altına koymussunuz zamanınız tümünü malatya spora harcadığınıza inaniyorum malesef futbol da çok nankõr insanlar var bazen çok iyi gidecek iyiolur desenizde işler yolunda gitmiyor bufutbolun doğasında var adam gibi adamların harcanmasına kabullenemiyorum dualarimiz inşallah takımımız toparlanır malatyaspor sevenler mutlu olurlar başkanımızi mutlu goruruz takimimiz yensede yenilsede malatyasporumuzu sonuna kadar desteklememiz lazım diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ergün (8 yıl önce)
    güvendiğimiz dağlara kar yağdı. hocama üst üste aldığı 3 maç sonrası sonsuz güvenim doğdu fakat mağlubiyetle kapanan son 3 maç sonrası taktisyen iflas etti. Ayağına kadar gelen her 3 maçıda yanlış taktik ve yanlış oyuncu değişiklikleri ile kaybettik. Malatya sporumuzda yönünü aşağı çevirdi hızla aşağı düşüyor. Acizane görüşüm nokta transfer diye diye nokta transfer yapamadan lige devam edeceğiz. İnşallah biz yanılırız takım gittikçe iyiye gider. Lütfen artık iki nokta transfer biri ofansif orta saha biride mutlaka olmassa olmazıda dabanca gibi santfor alalım lütfen......
    0
    0
    Yanıtla
  • sefa demir (8 yıl önce)ergün isimli kullanıcı yorumuna
    aynen öyle ama onu alacak yönetim mi var hocam çok güzel özetlemişsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin (8 yıl önce)
    Sayın başkan , kısa ve net bırak yapabilen birisi gelsin !
    0
    0
    Yanıtla
  • sefa demir (8 yıl önce)tekin isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle BU MALATYA ADİL GEVREK GİBİ BÜYÜK İNSAN I KALDIRAMIYOR HERŞEYİ BİLİYOR ADAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (8 yıl önce)
    Sn başkan senden memnunuz samimiyetle birşeyler yapmaya çalıştığınızın farkındayız.Sadece sizin çabanızla bu iş başarılamaz.Sporcular arasında başarma ruhunu kazanma heyecanını birlik ve beraberliği kurmalısınız.Stat çok kötü sporcuyu o statda motive etmek zor.En kısa sürede yeni stat tamamlanmalı.Hoca savaşmayana forma vermesin.Allah yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (8 yıl önce)
    Slm. Başkanım sizden istifa etmenizi beklemiyoruz tabiki taraftalarımız genç ve sabırsız onlarda haklı ben maça geliyorsam takımım yenilse dahi savaşarak yenilmeli ama hiç bir varlık gösterememeleri gerçekten içler acısı yapılan transfer nokta dediniz uğurtanı aldınız daha ayağına top değmeden gönderiyorsunuz uyum diyorsunuz nezaman kaynaşacaklar ramazan kahya artık oynayamıyor takımda bir öz güven eksikligi var bütün futbolcu kardeşlerimiz oynadıkları maçları tekra tekra izlesinler nasıl oynamışlar nerde hata yapmışlar herkes bu kötü rüyadan uyanmalı artık bir günah keçisi aramayalım zaman birlik zamanı nekadar olumsuz yazılar yazarsak hem takımımıza hemde taraftarımıza teknik heyete futbolcu kardeşlerimiza zarar vermek istemeyiz şimdi taraftar yönetim malatya kalk kalk ayaga kaos bitti şimdi zafer zamanı..sakaryadan sevgi saygılarr
    0
    0
    Yanıtla
  • Dik dur eğilme adil başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Adıyaman (8 yıl önce)
    Bu BAŞKANLA BU TAKIM YÜZDEYÜZ DÜŞER ALDIĞIN DÖKÜNTÜ TRANSFERLERLE BİRLİKTE Bİ GİT ARTIK YETER BU KENT BU TARAFTAR SENİN BOŞ VAATLARİNLE
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu başkanla bu takım bu lige çıkarken iyiydi şimdi mi kötü oldu. Bu takıma başkan diye beklediğin adamın bir zamanlar yönettiği takım bak bakalım kaçıncı ligde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bazı haddini bilmez kime hizmet ettikleri belli olmayanlar takımı bir defa dahi desteklemeden Başkanı istifaya çağırıyor. Başkanım tüm malatya sonuna kadar arkandayız. Bu takımı bunlara yedirme. En büyük Malatya.
    0
    0
    Yanıtla