SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sabırla Bekliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
İl Özel İdaresi kadrosunda bulunurken, Karayolları'na gönderilen 241 işçi bu kurumun kendilerini kabul etmediğini iddia ederek İl Özel İdaresi önünde beklemeye başladılar.
 
Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı, "Şuana kadar diğer milletvekilleri adına konuşuyor mu konuşmuyor mu bilmiyorum ama Ömer Faruk Öz bizlerle muhatap oluyor. Milletvekilimiz Ömer Faruk Öz, bu sorunun çözüleceğini bizlerle paylaştı. İki arkadaşımız İl Genel Meclisi'ne katılarak, sorunları aktaracaklar. Emniyet Müdürlüğü'nden buraya görevliler geldi. Burada bir taşkınlığın olmadığını kendilerine söyledik. Burada bir taşkınlık olmayacak. Ama sorunumuzun bir an evvel çözülmesi için sabırla bekliyoruz. Burada kullandığı makineyi gören arkadaşımızın içi kan ağlıyor. Burada haksızlık var. Burada iyi niyet yok. Bir an önce bu sorunun çözülmesi için sabırla bekliyoruz. Önümüzde mübarek Kurban Bayramı var. Çalışanlara bayram zindan oldu. Bir an önce bu mağduriyetin giderilmesini bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız